Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Carmageddon: Reincarnation, Kickstarter'a Geldi!

  
    Bağımsız yapımcıların artık vazgeçilmezi haline gelen Kickstarter'da ortaya çıkan yeni bir proje, eski oyuncuları epey heyecanlandıracağa benziyor.
 
   Orjinali 1997 yılında piyasaya çıkan, aksiyon ve yarış öğelerini mükemmel bir şekilde harmanlayan Carmageddon, yeniden sokaklara dönmeye hazırlanıyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz yılın Haziran'ında Carmageddon: Reincarnation ile ilgili bir duyuru gelmiş, ondan sonra ise sesi soluğu çıkmamıştı. Şimdi ise yapım Kickstarter'daki yerini almış bulunuyor.
 
   Serinin yapımcısı Stainless Games'in elinde yeniden hayat bulacak oyun için Kickstarter üyelerinden yardım isteniyor. İlk gününden 40.000$'a yakın bağış toplayan proje için 7.500$ bağış yapan üye bile bulunuyor. Hedef ise 400.000$.  Eğer siz de destek vermek isterseniz sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Oyun ile ilgili yeni yayımlanan ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Carmageddon Reincarnation Stainless Games Carmageddon Reincarnation Yarış Kickstarter bağış funded
Sorcery'nin İkinci Yapımcı Günlüğü Yayımlandı Max Payne 3'ün Çıkış Videosu Bu Perşembe
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

siberarmi

25.5.2012 15:37:29

0
Carmageddon ce ek pakedi Splat Pack yakın zamanda gog.com da satışa başlayacak. Yeni Carmageddon çıkana kadar eskiyi hatırlamak isteyenlere duyurulur. Buradaki oyunlar win7 ve vista ile uyumlu oluyor, çıktığı ilk gün alırım büyük olasılıkla :)

siberarmi

9.5.2012 10:25:12

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers BSC'nin de kickstarter a önem vermesi güzel.Hiç düşünmeden bağışta bulundum bende
Az önce açacaktım bu konuyu bir aratayım dedim önce. BSC benden hızlı davranmış iyi de yapmış :) Süper oyundu, oyunu bir kere bitirince belalımız olan polis arabalarınıda veriyorlardı bize asıl katliam o zaman başlıyordu :) İlk geniş çapta sansür yiyen oyunlardandır herhalde, şehir sakinlerini zombi yapmak zorunda kalmışlardı ama ufak bir dosya ile eski hallerine döndürmek mümkündü. Futbol maçı sırasında stadyuma girebiliyorduk daha ne olsun Eski 2 oyunuda korsan temin etmiştik(o aralar orjinal oyun gelmezdi zaten büyük firmalarınkiler dışında) bu oyuna eskilerinde şerefine +100$ bağışladım Kickstarterda görünce sadist bir gülümseme yayıldı suratımda(resimdeki eleman gibi :)) oyunu oynadıktan sonra bir süre araba sürmem herhalde ... Bu arada konunun anlam ve önemini yansıtan bir resim paylaşmak istiyorum. Eklenti: Bu arada konu Yarış Oyunları bölümünde de görünebilir mi aynı anda? Daha çok kitleye ulaşsın

fatality1907

9.5.2012 02:30:31

0
sene 97 di heralde. yeni int cafe açılmış bizim orda 2 tane pc var cafede bi bu oyun var diğeride red alert oyunu ozaman vay anasını diyorduk grafikleri görünce. ozaman dayanamıyıp 15 dk açtırmıştım birden heyecanlanıp oynamasını bi türlü becerememiştim.:)

baranutku

8.5.2012 23:29:39

0
amanın.

maniague

8.5.2012 23:12:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: REV0

Aynen ya, ben de küçükten Diablo oynardım, bu yaşa geldik şarap mahzenlerine gizlice girip kesecek inek arıyorum, şişeleri kırıyorum item varmı diye :((
:))) bi gün muradımıza ereriz inşallah :D

REV0

8.5.2012 22:20:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: maniague şiddete meyilli yetiştim bunun yüzünden nerde bi adam görsem ezesim geliyor :)
Aynen ya, ben de küçükten Diablo oynardım, bu yaşa geldik şarap mahzenlerine gizlice girip kesecek inek arıyorum, şişeleri kırıyorum item varmı diye :((

Frostmourne Hungers

8.5.2012 21:40:04

0
BSC'nin de kickstarter a önem vermesi güzel.Hiç düşünmeden bağışta bulundum bende

maniague

8.5.2012 21:26:43

0
offf harika bi haber. bilgisayar ile ilk tanıştığım zamanlar oynardım bunu. şiddete meyilli yetiştim bunun yüzünden nerde bi adam görsem ezesim geliyor :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Carmageddon: Reincarnation
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız