Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom ve Level-5 İşbirliği Yapmaya Hazır

 
 
      Capcom, Tokyo Game Show'da Asuras Wrath'u duyurdu. Naruto'tan tanıdığımız Cyberconnect 2'nin geliştirdiği bu oyunla Capcom'un Japon geliştiricilerle de sıkı ilişkilerinin olduğunu gördük. Bunun yanı sıra Level-5 ve Capcom işbirliği de görecek gibiyiz. Anlaşılan Capcom, Batı'ya açılırken Doğu'yu da ihmal etmiyor.
 
      Professor Layton ve Inazuma Eleven gibi seriler ile ünlü olan Level-5'ten Akira Hino ve Capcom'dan Keiji Inafune bir araya gelmiş ve bazı projeler hakkında konuşmuşlar. Capcom tarafının daveti üzerine gerçekleşen bu konuşmanın nedeni Inafune'nin Hino ile işbirliği yapmak istemesiymiş.

     Level-5'in Japonya'da yüksek satış rakamlarına ulaşan oyunlar yapması Capcom'un bu görüşmeyi istemesinin nedeni olarak görülebilir. Ayrıca Level-5 de Los Angeles'ta bir ofis açarak Batı dünyasına açılma amacının ne kadar ciddi olduğunu gösterdi; Capcom bu konuda yardım edebilir.
 
      Önümüzdeki dönemlerde yayıncısı Capcom, geliştirici de Level-5 olan bir oyunla karşılaşmamız hiç şaşırtıcı olmayacaktır. Mesela Capcom'un ünlü RPG'si Breath of Fire'ı Level-5'in geliştirdmesi ilginç olurdu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo street fighter 4 ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Inception Oyunu Artık Hayal Değil Yüksek Satışlar İçin Monster Hunter'ın Adı Yeter

BSC Misafiri

22.9.2010 11:09:05

0
Breath of Fire serisi devam etse gercekten harika olurdu ben RPG'yi Breath of Fire 4 ile sevdim :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter IV ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız