Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, Monster Hunter Puzzles: Felyne Isles isim haklarını satın aldı

 
 
Capcom, 27 Nisan itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda'da "Monster Hunter Puzzles: Felyne Isles" için ticari marka başvurusunda bulundu. Bu başvuruyla beraber bu isim haklarını tamamen elinde tutabiliyor ve böyle bir oyunun da geleceğinin habercisi olabiliyor. Ancak şu anda böyle bir isimle yeni bir oyun duyurulmuş değil.
 
Monster Hunter Puzzles eski bir yapımın düzenlenmiş sürümü olabilir
 
 
 
Bu isme sahip yeni bir Monster Hunter oyunu duyurulmamış olsa da 19 Temmuz 2012'de Japonya'da özel olarak PSP için piyasaya sürülen ve Monster Hunter yan oyunu olan "Airu de Puzzle" oyununa çok benziyor. Bu kapsamda Monster Hunter Puzzles: Felyne Isles oyununun Airu de Puzzle'ın yeniden düzenlenmiş bir sürümü olabileceği öne sürülüyor.
 
Elbette bunlar şu an için bir söylenti. Capcom bu oyun için herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı. İlerleyen süreçte bir duyurunun yapılması bekleniyor.
 
Bahsi geçen Airu de Puzzle oyun fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monster Hunter Puzzles: Felyne Isles
Platform macera oyunu Elypse bu ay çıkış yapıyor Hogwarts Legacy'de artık örümcek korkusuna son! Resmi mod yayınlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız