Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom: Gelecek Nesil, Wii U ile Başlamıyor


     Capcom, mevcut durumunu, geleceğe yönelik tahmin ve hedeflerini ortaya koyan bir yıllık rapor yayımladı.
 
     Yayımlanan bu raporda, şirket, mevcut geliştirme modellerinden uzaklaşmayı istediklerini belirtti.(Uzun geliştirme süreleri ve yüksek bütçeli oyunlar) Artık daha fazla proje ve devam oyunu için çalışan daha küçük takımlar göreceğimiz de belirtilenler arasındaydı. Ancak yapılan açıklamalardan en ilgi çekici olanı Nintendo'nun yeni konsolu Wii U hakkında oldu:
 
"Nintendo, yeni oyun konsolu Wii U'yu dağıtacak ve o konsola özel bir pazar da ortaya çıkacak. DLC(indirilebilir içerik) artışı da canlanarak devam edecek. Yeni nesil konsol döngüsüne ciddi olarak başlamak için önce zaman gerekir."
 
     Yukarıdaki açıklamada da görebileceğiniz gibi, Capcom, Wii U'yu yeni nesil bir konsol olarak görmüyor. Sizin düşünceleriniz neler?

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console capcom annual report yıllık rapor
MGS: Ground Zeroes'un Snake'i Yağız Bir Delikanlı! Söylenti: PS Vita Hacklendi, Ev Yazılımlarına Açık
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.9.2012 15:48:17

0
haberleri nasıl okuyorsunuz anlamıyorum. kendi yazdığınız haberin bile ne anlama geldiğinden haberiniz yok. Yeni nesil konsol döngüsüne ciddi olarak başlamak için önce zaman gerekir demek önce diğer firmalar da yeni nesil konsollarını çıkarsın ondan sonra yeni nesil başlamış olacak demektir. Adam bu bir süreç diyor 1 yeni nesil konsolla hemen yeni nesile geçmiş olmuyoruz demek istemiş.

thugs_life

6.9.2012 12:21:55

0
yeni nesil ps4 ün xbox ın eseri olacaktır....

TheBladeRunner

6.9.2012 12:16:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: bekir76 bence wii u en kötü konsol gelecekte ouya ile steambox konsolu rakapete girecek bence ps ve xbox devri kapanacak bence yani gelecekte ps ve xbox diye birşey olmayacak steambox ve ouya rakapete girecek wii u bilemem tabi
arkadasin biri sormus ne ictin sen diye ama bence yanlis kisiye sormus esas sen ne ictin kafa bi milyon olmus...Oyun dunyasiyla uzakdan yakindan ilgin olmadigi cok belli be arkadasim...Wii U ya gelirsek benim icin tam bir hayal kirikligi oldu ki son cikan aciklamalardan sonra iyicede heveslenmistim ama bi cok firma gibi Capcom gibi bir devin aciklamasindan sonra artik hic ama hic hevesim kalmadi konsola.Nintendo nun belki dusuncesi su "zaten bi kitlem var neden masraf edip adam gibi bi konsol cikartayim zaten peynir ekmek gibi saticam" ama yeni nesiller oyun ici gorsellerde CGI i yakalayip yapay zeka ve kontrolculeri gelistirirlerse her ne kadar da Nintendo da olsa Wii U nun sonu gelebilir diye dusunuyorum!!!

BSC Misafiri

6.9.2012 12:07:13

0
sen oyun dünyasını takip ettiğine emin misin ? :) ouya ve şuan ki konsollar rekabet halinde bile değiller ikisi de konsol ama çok farklı kulvarlarda hitap ettikleri kitle çok farklı oyun yapılarından tut her şeyi farklı ayrıca ''rekapet'' değil rekabet emin misin ouya cok tutuldu projesi yakındada valve steambox tanıtır 2 sene sonra ne ps kalır ne xbox tamam mı paradoks

mmert138

6.9.2012 12:05:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri mmert138 ne içtin sen ya la? :)))))))
Köpeköldüren :3

St Batuhan

6.9.2012 11:59:43

0
wii u bence yeni nesildir, kullanmadım tabi böyle yorum yapmak belki yanlış ama mantığım şudur: -wii grafik kalitesi olarak düşüktü ve bundaki ilerleme ile nintendo klasına göre zaten yeni nesil, tabi wii bir önceki nesille aynı sayılırsa. -tablet kontrolcü olayı ise teknolojik ilerleme adına bir örnek ve bu yeni nesil özelliği olarak nitelendirilebilir. En azından bu 2 dediğim olay yüzünden ben böyle düşünüyorum ama Capcom gibi bir firmanın da tabi vardır böyle demelerinin bir nedeni :)

paradoks!

6.9.2012 11:58:52

0
bekir76 06.09.2012 11:49:59 sen oyun dünyasını takip ettiğine emin misin ? :) ouya ve şuan ki konsollar rekabet halinde bile değiller ikisi de konsol ama çok farklı kulvarlarda hitap ettikleri kitle çok farklı oyun yapılarından tut her şeyi farklı ayrıca ''rekapet'' değil rekabet

bekir76

6.9.2012 11:49:59

0
bence wii u en kötü konsol gelecekte ouya ile steambox konsolu rakapete girecek bence ps ve xbox devri kapanacak bence yani gelecekte ps ve xbox diye birşey olmayacak steambox ve ouya rakapete girecek wii u bilemem tabi

BSC Misafiri

6.9.2012 11:30:05

0
mmert138 ne içtin sen ya la? :)))))))

gam3hunter

6.9.2012 11:26:33

0
yeni nesil ibaresi donanımın güçlenmesiyle ve doğal olarak görsel unsurların bir üst seviyeye çıkmasıyla oluşan bir durumdan ibaret olması gibi gözükmüyor zaten bu bilgisayarda şuan yapılıyor firmalar yeni konsollarla oyunların bütün unsurlarına seviye atlattığı zaman yeni nesil başlar adamın bahsettiği zamanda çıkması gereken konsollardan dolayı öne sürülmüş yeni nesil tamamen xbox ps ve oyun firmaları üçgenine bağlı yoksa teknik durumdan kaynaklı değil eğer wiiu bunlara çok para kazandırsaydı bütün yeni nesil hikayeleri onun üstünden dönecekti ve zamanı gelmiş olacaktı

BSC Misafiri

6.9.2012 11:24:15

0
Buda konsolun bu nesle ait oldugunu ispatliyor!!!

mmert138

6.9.2012 11:18:58

0
Açıkçası, bir konsolun "yeni nesil" olarak adlandırılabilmesi gereken kriterler belirgin değil. Türkiye'de bir konsolun yeni nesil olabilmesi için grafik seviyesinin bir önceki nesle göre artmış olması yeterli. Ancak tüm oyun medyası bunu bu şekilde düşünmüuor. Örneğin Wii de oynanışa getirdiği yenilikle yeni bir nesildi bana kalırsa. Bunun yanında Nintendo Wii U'yu çıkarmak için biraz erken davrandı gibi geliyor. Biraz daha sonra çıkarabilirdi konslunu ancak şu an Nintendo'nun tek gelir kaynağı 3DS ve oyunları. Wii de pek satılmıyor artık. Biraz daha gelirleini artırma hamlesi olarak grafikleri bu nesilde kalan, oynanışıyla yeni nesil olan konsolunu çıkartıyor. Ve evet, bence Wii U yeni nesildir. Capcom her ne kadar bu nesilde görse de Nintendo Wii U için bu nesilde görülmemiş yepyeni özellikler koyacaktır diye düşünüyorum.

Sir Maximus is BACK

6.9.2012 11:10:30

0
Katılıyorum. Sadece ZombiU ilgimi çekiyor. Onun dışında,yapabildikleri yeni meni değil.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız