Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Can "Closer" Çelik, Golden Guardians’a Transfer Oldu!

 
    League of Legends Kuzey Amerika Şampiyonluk Ligi takımlarından Golden Guardians, Türkiye Şampiyonluk Ligi'nin son MVP'si Can "Closer" Çelik'i transfer ettiğini duyurdu.
 

  
     Royal Youth takımının ormancı rolü oyuncusu ve Türkiye Büyük Finali performansıyla MVP oyuncu seçilen Can "Closer" Çelik, NBA Golden State Warriors'ın elektronik spor takımı olan Golden Guardians'a transfer oldu. Transfer haberi Golden Guardians sosyal medya hesabı üzerinden;
 
     "Yurtdışından bir şampiyon LCS’e geliyor. Golden Guardians’a hoşgeldin TCL MVP Closer!" olarak duyuruldu. Can "Closer" Çelik'in Golden Guardians takımına transferi elektronik spor gündemine bomba gibi oturdu. Closer'ın transfer haberi ülkemizde Habertürk haber bülteninde yayınlandı.
 
     Royal Youth takımına yedek oyuncu olarak transfer edilen Closer, Malrang'ın takım kadrosundan ayrılmasının ardından as kadroya dahil edildi. VF Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi'nde inanılmaz bir performans sergileyen Closer, takımıyla birlikte TBF'ye yükseldi, burada Bahçeşehir SuperMassive'i 3-2 mağlup etmeyi başardılar ve Closer, sezonun MVP oyuncusu ve En İyi Ormancı ödülünü kazandı. TBF şampiyonluğunun ardından Worlds 2019'da ülkemizi temsil ettiler.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MechWarrior 5: Mercenaries Oynanış Videosu Paylaşıldı Half-Life 3 için Umut Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hamitcansayilgan

22.11.2019 00:45:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: Survival Horror Broken'dan sonra bir güzel haber daha
Kesinlikle!

Uchigatana

22.11.2019 00:31:33

+1
Broken'dan sonra bir güzel haber daha
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız