Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty ve The Last of Us Geliştiricileri Yeni Stüdyo Kurdu!

 
 
Austin, Teksas merkezli Emptyvessel adlı yeni stüdyonun kurulduğu duyuruldu. Stüdyonun kurucu üyeleri arasında DOOM, Quake, Call of Duty, The Last of Us, Borderlands, Tomb Raider, The Callisto Protocol ve daha pek çok ikonik seri üzerinde çalışmış isimler bulunuyor.
 
Bağımsız ve AAA bir stüdyo
 
 
 
Bağımsız ve AAA oyun stüdyosu olarak ortaya çıkan Emptyvessel şu anda yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Bu proje nişancı ve aksiyon deneyimini sunmayı hedefliyor. Proje hakkında çok fazla detay bulunmasa da açıklanan bilgilere göre Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştiriliyor.
 
Kapsamlı projelere imza atmayı hedefleyen Emptyvessel, id Software ekibinde kritik görevlerde bulunmuş CEO ve oyun yönetmeni Emanual Palalic ile baş işletme sorumlusu ve genel müdür Garrett Young tarafından yönetiliyor. Bu isimlere baş teknik sorumlu Wei Ning, sanat yönetmeni Alex Palma, animasyon yönetmeni Rico Flores ve diğerleri katılıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Emptyvessel
İptal Edilen Çok Oyunculu Spider-Man: The Great Web Fragmanı Sızdırıldı! Tenis Oyunu TopSpin 2K25 Resmi Olarak Tanıtıldı: Çıkış Tarihi Açıklandı

BSC Misafiri

12.3.2024 19:12:24

0
şimdi bu ekipten çok güzel bir co op multiplayer pvp servis oyunu bekliyoruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız