Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare Hikaye Fragmanı

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare'ın hikaye fragmanını paylaştı.

Hikaye modunun tanıtım yazısı:


Oyuncular, dünyadaki güç dengelerini etkileyecek olan heyecanlı bir hikayede ölümcül Tier One üyelerinin rolünü üstlenirken, risk düzeyi hiç bu kadar yüksek olmamıştı. Call of Duty: Modern Warfare, hayranlarına eşsiz bir heyecana sahip vahşi, karanlık ve kışkırtıcı bir anlatım sunuyor ve modern savaşın değişen doğasına bir ışık tutuyor. Her şeyi başlatan stüdyo Infinity Ward, ikonik Modern Warfare serisinin her yönüyle yeniden tasarlanmış destansı bir halini sunuyor.

Acımasız ve dramatik bir tek oyunculu hikaye moduyla Call of Duty: Modern Warfare yalnızca Modern Warfare tarafından yapılabilecek şekilde sınırları zorluyor ve kuralları yıkıyor. Oyuncular ikonik Avrupa şehirlerinde ve Orta Doğu'nun değişken topraklarında diğer uluslararası özel kuvvetlerden oluşan çeşitli birliklerle nefes kesen gizli operasyonlara katılıyor.


Call of Duty: Modern Warfare 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward
Humanity PS4 için Duyuruldu L.A. Noire: The VR Case Files PlayStation VR için Bugün Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.9.2019 22:53:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: SharpThunder Bidaha yaziyorum oyun hayal urunu olan Urzikistanda geciyor, kadin karakter buyuk ihtimalle arap, savastiklari ise Rusya bosu bosuna konusuyorsununz.
Anlamıyorlar ki, Boşuna yazıyorsun, yazıyoruz. Allah bilir bunlar Avengers'ın geçtiği evreni de gerçek sanıyorlardır.

SharpThunder

25.9.2019 22:27:10

0
Bidaha yaziyorum oyun hayal urunu olan Urzikistanda geciyor, kadin karakter buyuk ihtimalle arap, savastiklari ise Rusya bosu bosuna konusuyorsununz.

BSC Misafiri

25.9.2019 20:04:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: Source Arkadaşım o Osmanlı askeri o savaşta tarih yazdı bunu kimse değiştiremez herkes devamlı bununla karşılaştırıyor. Orda isterse Osmanlı tokat manyağı olduğu oyun yapsın tarihi gerçekler değiştirilemez. YPG olayı bambaşka bir olay Suriye'de şuan iç savaş var ve ülkenin geleceği belirsiz, YPG gelecekte devlet olmak için elinden geleni yapacak eğer Türkiye birşeyler yapmazsa. Eğer YPG dünya kamuoyunda kahraman olarak algılanır ve sempati duyulursa Türkiye YPG'ye yapacağı operasyonlarda her zaman köşeye sıkıştırılacak. YPG = PKK gerisi yalan ülkemiz için.
Adamlarda zaten bizim oyunumuz Türkiye'de çok satsın, bütün millet kendi vatandaşını vursun, bizim YPG'yi desteklesin bizde Türkiye'ye çıkartma yapalım diye bekliyorlar. Şunu bir türlü anlamadınız. oyunlarda Türk veya değil herhangi bir milleti vuruyorsanız, katil değilsiniz. Neden mi? Alt tarafı bir oyunda ondan. Rusya neden Singularity'i zamanında yasaklamadı mesela? Neden mi? Alt tarafı bir oyun olduğunu bildikleri için. Dubai'de neden Spec Ops: The Line oynandı? Ya da en basitinden, Amerika neden oyunlarda kendi vatandaşını vuruyor? Neden mi? Alt tarafı bir oyun çünkü. O zaman FPS TPS gibi oyunlar çıkmasın, Çocuk oyunu dediğiniz Mario, Sonic gibi oyunları oynayın. Dipnot: Senin kökün osmanlı'ya dayanmıyor mu? BF1 örnek verilemez diyorsun. Neyse. Oyunları ve gerçeği ayırt edemeyenler en iyisi ponçik ponçik takılsınlar.

Source

25.9.2019 16:50:49

0
Arkadaşım o Osmanlı askeri o savaşta tarih yazdı bunu kimse değiştiremez herkes devamlı bununla karşılaştırıyor. Orda isterse Osmanlı tokat manyağı olduğu oyun yapsın tarihi gerçekler değiştirilemez. YPG olayı bambaşka bir olay Suriye'de şuan iç savaş var ve ülkenin geleceği belirsiz, YPG gelecekte devlet olmak için elinden geleni yapacak eğer Türkiye birşeyler yapmazsa. Eğer YPG dünya kamuoyunda kahraman olarak algılanır ve sempati duyulursa Türkiye YPG'ye yapacağı operasyonlarda her zaman köşeye sıkıştırılacak. YPG = PKK gerisi yalan ülkemiz için.

Source

25.9.2019 16:36:27

+1
YPG kahraman olarak lanse edilirse tabiki alınmamalı YPG denen terör örgütü PKK ile eşdeğer bir terör örgütü ülkemiz için.

mehmetalpertr

25.9.2019 14:18:54

0
peki

Philipp_Plein

25.9.2019 13:52:47

0
Bu mantıkla BF 1 de oynamamışsındır sen malum osmanlı askeri öldürüyorduk. Şu oyunlara ne zaman “OYUN” gözüyle bakacaksınız bilmem. Türkler daha iyisini yapsın PKK lı öldürelim bol bol. Senin bu oyunu almaman ne yapımcıya zarar verir ne başkasına kaybeden sen olursun.

mehmetalpertr

25.9.2019 13:14:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunda Türkleri vurursak almammış. Spec Ops: The Line'da 2. ve 3. Bölümlerde ne vurdun sen? Ya da BF1 senaryo modunda. Ya da Assassin's Creed 1'de.
peki

mehmetalpertr

25.9.2019 13:13:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: pislik77 amerikalılar ruslar sürekli savaş halinde peki ruslar diyor mu rusları vurursak almayız diye oynamayız diye demiyor çünkü oyun bu şuan durumunuza ülkeninin durumuna bakınca bazı şeyleri peygamberleştirmeyin artık ypgde olabilir türklerle de savaşabilirsiniz çünkü alt üstü bir amerikan savaş oyunu bu oyun oyun senin ülken camiye milyarlar harcayacağına oyun sektorü için eğitime harcasaydı türklerde amerikayla savaş oyunu tasarlasaydı o zaman veya diğer oyunlar hahahahaha komik ya bu zihniyetin mario seviyesinde bile oyun yapamıyacağı aşikardır
peki

Akhenaton1990

25.9.2019 12:52:24

0
O fragmandaki adı Farrah olan kadın askerin Suriye'li direnişçi olacağını tahmin ediyorum. Ki bu yönde de iddialar var

BSC Misafiri

25.9.2019 12:28:13

0
Oyunda Türkleri vurursak almammış. Spec Ops: The Line'da 2. ve 3. Bölümlerde ne vurdun sen? Ya da BF1 senaryo modunda. Ya da Assassin's Creed 1'de.

BSC Misafiri

25.9.2019 12:18:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Boykotlanmasi lazim kisaca ama ne yazikki bunu yapanlar yok azcik tepki gösterin burada afişlenmesi yanlış Burasi Türkiye Okadar Bizim YPG Yüzünden Çok Şehidimiz var Az Tepki Gösterin!
Hocam hiç açılım süreci diye bir şey duydun mu? Onu senin benim başıma musallat edenler şimdi ne olduysa bu işin en büyük karşıtı oldu. Şu dandik oyundan önce milletin bi yerlere tepki göstermesi lazımdı. Aksine yücelttiler de yücelttiler.

BSC Misafiri

25.9.2019 12:18:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: pislik77 amerikalılar ruslar sürekli savaş halinde peki ruslar diyor mu rusları vurursak almayız diye oynamayız diye demiyor çünkü oyun bu şuan durumunuza ülkeninin durumuna bakınca bazı şeyleri peygamberleştirmeyin artık ypgde olabilir türklerle de savaşabilirsiniz çünkü alt üstü bir amerikan savaş oyunu bu oyun oyun senin ülken camiye milyarlar harcayacağına oyun sektorü için eğitime harcasaydı türklerde amerikayla savaş oyunu tasarlasaydı o zaman veya diğer oyunlar hahahahaha komik ya bu zihniyetin mario seviyesinde bile oyun yapamıyacağı aşikardır
Ya hocam onlarca yıldır milliyetçilik körükleniyor bu topraklarda.. He de geç değiştiremezsin bu tür insanları. Milliyetçilik onlar için canından bile kutsal ya da öyleymiş gibi yapıyor. Saygı duymak gerek, din gibi düşün bu işi bu da bir bakıma afyon işte.

BSC Misafiri

25.9.2019 10:48:21

+1
Boykotlanmasi lazim kisaca ama ne yazikki bunu yapanlar yok azcik tepki gösterin burada afişlenmesi yanlış Burasi Türkiye Okadar Bizim YPG Yüzünden Çok Şehidimiz var Az Tepki Gösterin!

pislik77

25.9.2019 10:43:41

0
amerikalılar ruslar sürekli savaş halinde peki ruslar diyor mu rusları vurursak almayız diye oynamayız diye demiyor çünkü oyun bu şuan durumunuza ülkeninin durumuna bakınca bazı şeyleri peygamberleştirmeyin artık ypgde olabilir türklerle de savaşabilirsiniz çünkü alt üstü bir amerikan savaş oyunu bu oyun oyun senin ülken camiye milyarlar harcayacağına oyun sektorü için eğitime harcasaydı türklerde amerikayla savaş oyunu tasarlasaydı o zaman veya diğer oyunlar hahahahaha komik ya bu zihniyetin mario seviyesinde bile oyun yapamıyacağı aşikardır

mehmetalpertr

25.9.2019 09:57:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: SharpThunder https://callofduty.fandom.com/wiki/Urzikstan Turkiye ile savasmayacaklar, ulke gercek bir ulke degil zaten Urzikstan. Ruslar isgal ediyor savas onlara karsi :)
iyiymiş o zaman..

mehmetalpertr

25.9.2019 09:54:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bazı arkadaşlar ypg var Türklerle savaşacağız diye biraz absürt yorumlar yapmış doğru oyunda ypg olabilir ama büyük ihtimalle ypg düşman olabilir neden mi dikkat ettiyseniz Suriye konusu bu direniş muhabbeti ve amerika gerçekte Suriye'ye yeni girdi hep Türkiye vardı onun yerine ve ypg hiçbir zaman direnişte rol almadı ya Türklerle savaştı ya IŞİD/DAEŞ le savaştı ya da ösoyla savaştı ve Suriye de direniş diyince akla ilk öso gelmeli kadın diye bu ypgli yaftalaması yapılmış ama son çıkan oyunlara bakarsak savaşın erkeklere göre bir etkinlik olmadığını kadınların da savaşabildiğini göstermeye çalıştıklarını anlıyoruz bu nedenle o direniş lideri kadın
Ben muhtemelen dedim kesin demedim. Bu arada yorumun neresi Absürd anlamadım. Türklerle savaştırırlarsa almam dedim. Bu kadar net..

SharpThunder

25.9.2019 09:31:40

0
https://callofduty.fandom.com/wiki/Urzikstan Turkiye ile savasmayacaklar, ulke gercek bir ulke degil zaten Urzikstan. Ruslar isgal ediyor savas onlara karsi :)

BSC Misafiri

25.9.2019 07:22:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Kadın karakter YPG li muhtemel Türklerle savaştıracaklar diye düşünüyorum. Öyle olursa kuruş vermem buna.
BF1 ana senaryoyu oynadın mı hocam? Bide büyük ihtimalle sandığın gibi olacak ama gizliden gizliye :) Malum ABD için o malum gurup bölücü değil tatliş çocuklar ;)

BSC Misafiri

25.9.2019 07:22:29

0
Bazı arkadaşlar ypg var Türklerle savaşacağız diye biraz absürt yorumlar yapmış doğru oyunda ypg olabilir ama büyük ihtimalle ypg düşman olabilir neden mi dikkat ettiyseniz Suriye konusu bu direniş muhabbeti ve amerika gerçekte Suriye'ye yeni girdi hep Türkiye vardı onun yerine ve ypg hiçbir zaman direnişte rol almadı ya Türklerle savaştı ya IŞİD/DAEŞ le savaştı ya da ösoyla savaştı ve Suriye de direniş diyince akla ilk öso gelmeli kadın diye bu ypgli yaftalaması yapılmış ama son çıkan oyunlara bakarsak savaşın erkeklere göre bir etkinlik olmadığını kadınların da savaşabildiğini göstermeye çalıştıklarını anlıyoruz bu nedenle o direniş lideri kadın

Biohesner

25.9.2019 03:08:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Biohesner Su oyunu almıcak adamlar oyunda ypg li var diye almıyorum diyorya bayılıyorum :D</blockquote> YPG li var diye almayacağım demedim. Doğru okuyun lütfen.. Türklerle savaştırırılarsa o yüzden almam dedim.
özür dilerim benim hatam

mehmetalpertr

25.9.2019 00:38:45

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Biohesner Su oyunu almıcak adamlar oyunda ypg li var diye almıyorum diyorya bayılıyorum :D
YPG li var diye almayacağım demedim. Doğru okuyun lütfen.. Türklerle savaştırırılarsa o yüzden almam dedim.

BSC Misafiri

25.9.2019 00:38:35

0
Amerikan aksiyon filmi gibi fragman yapmışlar ama ypg konusu kafa kurcalıyor tabi. Yine de haklarını vermek lazım çok iyi duruyor ne olursa olsun

Biohesner

25.9.2019 00:24:54

+7
Su oyunu almıcak adamlar oyunda ypg li var diye almıyorum diyorya bayılıyorum :D

BSC Misafiri

25.9.2019 00:20:38

0
Muricahhh! Bol bol özgürlük getirin bol bol fosfor bombaları ile heel yeeah :D Bu arada hanım ablada nasıl çirkin maşallah gözüm kanadı :D

powertr06

25.9.2019 00:02:48

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Kadın karakter YPG li muhtemel Türklerle savaştıracaklar diye düşünüyorum. Öyle olursa kuruş vermem buna.
Bizimle savaştırmazlar ama bolca ypg güzellemesi yapacaklar büyük ihtimalle.

mehmetalpertr

25.9.2019 00:02:22

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Kadın karakter YPG li muhtemel Türklerle savaştıracaklar diye düşünüyorum. Öyle olursa kuruş vermem buna.</blockquote> Oyunun politik olmadığını söyleyen yapımcılar açık bir şekilde Türkler ile savaşacaklarını göstermezler.
inşallah öyle bir şey yapmazlar yani Türklerle savaştırmazlar. Zaten gıcık oldum. Steam den satmıyorlar.

Manhunt Three

24.9.2019 23:57:24

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Kadın karakter YPG li muhtemel Türklerle savaştıracaklar diye düşünüyorum. Öyle olursa kuruş vermem buna.
Oyunun politik olmadığını söyleyen yapımcılar açık bir şekilde Türkler ile savaşacaklarını göstermezler.

mehmetalpertr

24.9.2019 23:44:16

0
Kadın karakter YPG li muhtemel Türklerle savaştıracaklar diye düşünüyorum. Öyle olursa kuruş vermem buna.

big Left

24.9.2019 23:39:30

+2
adamlar baya baya aksiyon filmi yapmış daha önceki campaign'lerin hiçbirine benzemeyecek gibi duruyor yepyeni bişey denemişler senaryo anlatımında splinter cell havası aldım ki bu iyi bişey seriye yenilik gerekiyordu artık.grafikler muhteşem görünüyor.ghost ve soap'ta bi şekilde geri dönerse çok iyi olur.asker kadın karakteri bariz ypg'den esinlenmişler inşallah öyle bişey çıkmaz heyecanla bekliyoruz

Turk.Navy

24.9.2019 23:37:44

+2
Grafikler hikaye mükemmel oyun geliyor 👍

HayvanGenli

24.9.2019 23:24:57

+1
Where is my f**king old comrades ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız