Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Ghosts, GTA V'in Rekorunu Kırdı!


    Grand Theft Auto V'in çıkışı öyle büyük sonuçlar getirmişti ki, bundan daha yukarısını göremeyeceğimizi düşünüyorduk. Ancak oyun dünyasının en popüler serisi Call of Duty, yeni oyunuyla birlikte GTA V'in rekorunu kırdı. Activision, Call of Duty: Ghosts'un ilk gün hasılatını açıkladı.
 
    Yayınlanan resmi basın bültenine göre Call of Duty: Ghosts, 24 saat içerisinde 1 milyar dolarlık hasılat yaptı. Oyun için dünya genelinde 15.000'den fazla oyun mağazası gece açılışı etkinliği düzenledi. Call of Duty'le ilgili yazılar, oyunun çıkış gününde Twitter üzerinde tam 20 kez dünya çapında en çok konuşulanlar arasına girdi. Ghosts, çıkış gününde Xbox Live'ın en çok oynanan oyunu oldu.
 
    Geçtiğimiz Eylül ayında çıkışını yapan Grand Theft Auto V, 24 saat içerisinde 800 milyon dolarlık hasılat yapmıştı. Rockstar'ın milyarları görmesi üç günü bulmuştu. İki oyunun maliyetini ve gelişim süresini de karşılaştırmanın içine eklersek, bu işten en kârlı Activision ve Call of Duty cephesi çıkıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Ghosts infinity ward FPS Activision Xbox 360 PS3 PC PS4 Xbox One
"CoD: Ghosts'un PS4 Sürümünde FPS Düşüşü Var" GameStop'un En Çok Ön Sipariş Alan Oyunu Hangisi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yagami201

15.11.2013 16:45:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

Tüm kriterler dediğin olay nedir acaba ? Ben diablo 3 'ten bahsetmiyorum . Diablo 1 ve Diablo 2 çağının çok ötesinde oyunlardır . Diablo serisinden 3. oyunu çıkarırsak açık ara yenilikçi,devrimsel bir oyun . Blizzard'ın bu hale gelmesindeki en büyük etkendir Diablo . Dünya oyun tarihi Diablo,Half Life ve diğerleri olarak ayrılır arkadaş . GTA falan sonradan gelir . Şu sinemavari video bile yeter Diablo 'yu anlatmak için :
Diablo 1-2 gayet iyi oyunlardır ; ama açıkça söylemem gerekirse hiçbir devrimsel tarafları yok.Sadece Rpg türünün basitleşmesinde ; action rpg tipi yan kategoriler oluşmasında rol almış bir oyundur.Kendisinden önce de pek çok gerçek zamanlı action rpg vardır ; ününün en büyük sebebi atmosferi ve 97-99 arası oyunlardaki ikincil kategori adımlarında büyük bir başlangıç oluşudur. Half-Life'a ise söz yok ; kendisi gerçekten devrimseldir . Yalnız benim bütün okuduğum mesajlarınızda anlamadığım nokta şu : İnsanların zevklerini eleştirmeye ne hakları olduğunu sormuşsunuz öteki kullanıcılara ; fakat ondan sonrasında bir oyuncu da kendisinin en iyi oyun olduğunu düşündüğü oyunu belirtttiğinde (ona katıldığımı söyleyemem pek de ; ama onun fikri sonuçta,benimki değil.) neden U dönüşü yapıp ''Diablo varken yavaş.'' dediniz ; öteki kullanıcıların zevklerine saygı duyulması gerektiğini düşündüğünü iddia eden birine yakışan bir laf mı bu ? Veya burada asıl nokta insanların zevklerine saygı duyulması gerektiğini düşünmeniz mi ; yoksa sizin zevklerinize saygı duyulması gerektiğini düşünmeniz mi ? Ağzınız birinci şıkkı seçtiğinizi ilan ederken eylemleriniz ikinci şıkkı seçtiğinizi belli ediyor sanki ? İnsanlardaki içgüdülerden biri : ''Benim sevdiğim şey güzeldir,nasıl beğenmezler ! ''. Yargılamıyorum ; bu esasında hepimizde var olan bir güdü sonuçta ; ama yine de bu içgüdünüzü biraz daha fazla kontrol ederseniz daha iyi olabilir.Mesela yukarıda bir arkadaş Modern Warfare 3'ün serinin en iyisi olduğunu iddia etmiş.İçimden ona : ''Belli ki seriyi adam gibi oynadığın yok ; yaşın küçük ve çok da oyunlarla içli dışlı değilsin.Başka türlü bu kadar saçma bir oyunun serinin en iyisi olduğunu ; Cod gibi gerçekçilikten yıllar geçtikçe iyice uzaklaşmış bir serinin gerçekçi olduğunu filan iddia etmeye kalkmazdın.'' demek geçmedi dersem yalan söylemiş olurum ; ama bunları demeyeceğim ; çünkü onun zevkleri ile öteki insanlarınkinin farklı olmasının hiç önemi yok ; burada önemli nokta öteki insanların da zevklerine saygı duymak.Bahsettiğim arkadaş biraz yukarılarda Battlefield ve Gta sevenlere kendince laflar da söylemiş mesela ; bunu hiç tutmadım.Yaşınız ne kadar genç olursa olsun öteki insanların zevklerine hakaret etmek gibi bir hakkınız yok arkadaşlar ; yaşınız genç diye ananız babanız sineye çeker davranışlarınızı, burası internet.Daha dikkatli yazmanız gerekir yazdığınız herşeyi. (Bu son paragraftaki lafların çok büyük kısmı sana değildi ; Şu biraz yukarılardaki Cod fanboyu ; belli ki yaşı küçük olan Cpt.Lawless adlı arkadaşaydı)

Asil Türk Kanı

15.11.2013 10:25:24

-1
quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

buyuk bır dıablo hayranıyım dıablo 3 te 300 saat oyun sürem var ama sonucta tum krıterlerı goz önune alırsan gta 5 gelmıs gecmıs en ıyı oyundur..
Tüm kriterler dediğin olay nedir acaba ? Ben diablo 3 'ten bahsetmiyorum . Diablo 1 ve Diablo 2 çağının çok ötesinde oyunlardır . Diablo serisinden 3. oyunu çıkarırsak açık ara yenilikçi,devrimsel bir oyun . Blizzard'ın bu hale gelmesindeki en büyük etkendir Diablo . Dünya oyun tarihi Diablo,Half Life ve diğerleri olarak ayrılır arkadaş . GTA falan sonradan gelir . Şu sinemavari video bile yeter Diablo 'yu anlatmak için :

Jedi_masterr

15.11.2013 09:51:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

Diablo varken yavaş .
buyuk bır dıablo hayranıyım dıablo 3 te 300 saat oyun sürem var ama sonucta tum krıterlerı goz önune alırsan gta 5 gelmıs gecmıs en ıyı oyundur..

Asil Türk Kanı

15.11.2013 02:59:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN Tabi arada fark var gta 5 gelmis gecmis en iyi oyun.
Diablo varken yavaş .

Asil Türk Kanı

15.11.2013 02:57:59

0
Arkadaş bıktım bu ülkemizdeki insanların zevklerine karışılmasından .COD alan neden enayi oluyormuş ? Aynı mantıkla gidersek ben de FPS oyunu oynayanlara enayi diyeyim o zaman World of Warcraft gibi bir mmorpg varken .Atlayıp RPG ile FPS aynı mı diyeceksiniz değil mi ? Yaptığınız mantık aynı şekil . Her insan grafik ,multi meraklısı değil . İşi gücü olan adam multiye zaman ayıramaz zaten . COD 'un single modları çok sağlam ve çoğu insan buna kapılıyor . Siz kimsiniz ki milletin aklına ,zevklerine karışıyorsunuz ? Battlefield istediği kadar multi yapsın . Bana Price,Zakhaev gibi karakterleri yaşatamıyorsa 5 kuruş para vermem . Oyunu senaryo için oynuyorum ben , kurgusu için .Kalkıp başka oyuncularla hergün aynı dalavere için FPS oyunu almam . Şu grafik diyen elemanlar da ayrı bi dava . Kurgu olmadan neyleyim ben görselliği ? Avatar'ın görselliği Godfather senaryosu karşısında kaç para eder? Görsellik istiyorsan buyur git İMAX sinemasına Gravity izle kardeşim .Grafikte grafikmiş .Sanırsın COD Ghosts 2 D grafik kullanıyor . Oyunlar arasında görsellik farkı olarak uçurum yok.Kenar yumuşatma ,doku işleme al sana daha iyi görsellik, kaliteli grafik .Bunlara mı takıldınız yani bir video oyununda ?Sinema filmlerinde bu kadar önemsenmez bu olaylar , yapmayın etmeyin .

yagami201

10.11.2013 00:25:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess BF kral diyen fanboylar vardı noldu onlara?
Call Of Duty'nin aslında satışlarda Gta V'i geçemediğini ; bütün bu olayın sadece Activision'ın gerçekleri çarpıtmasıyla oluşan bir yanlış anlaşılma olduğunu öğrendikten sonra bu başlıktaki CoD fanboylarının yorumlarına bakıp kıs kıs gülüyorlardır herhalde. :D

BSC Misafiri

7.11.2013 01:18:48

0
Hassssss.. Activision az kaldi sonun yakindir

.bll

7.11.2013 01:04:16

0
Eski CoD bi başkaydı hikayede yaşardık ama artık öyle degil hele Black Ops 2 yi zorla bitirdim keşke o tadı verebilseler grafikleri cok umursamam oyun güzel olmalı öncelikle

Chromosty

7.11.2013 00:37:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty Gold üyeliğim olsada bf4 alsam Ghost alalım bakalım

yiroki

7.11.2013 00:21:46

0
bak bunlar zamanında mw3 bundle almış mesela :p http://img.gawkerassets.com/img/18j16w7xikv8ejpg/original.jpg
quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday
alıntı:

Orijinalden alıntı: yiroki

8 yaşındaki cod bebeleri sağolsun

he 8 yaşındaki bebeler 150-200 liralık oyunu almışlar

Jedi_masterr

6.11.2013 23:46:56

0
Tabi arada fark var gta 5 gelmis gecmis en iyi oyun.

Daniel Faraday

6.11.2013 23:33:31

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yok artık.. ve bunda herkes hem fikir gta V coddan daha iyi burda anlaşalım + bf4 nasıl şu oyunu geçemiyor anlamış değilim ya ve Arcviiilihan kardesim doğru diyorsun
Gta V ile Codu nasıl karşılaştırdınız ki biri fps diğeri action oyunu

Daniel Faraday

6.11.2013 23:30:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: yiroki 8 yaşındaki cod bebeleri sağolsun
he 8 yaşındaki bebeler 150-200 liralık oyunu almışlar

Hükümran

6.11.2013 23:29:07

0
Oyun bildiğiniz MW3 DLC si olmuş. Grafik ayni vuruş hissi ayni. Tek sattiran zombi moduydu şimdi onuda kivirdilar exinction modu yaptılar. Oyunun önüne gelen adamları vurmak demek olduğunu sanan zekailer bol bol orijinal alir artık. 5 tane DLC si cikacakmis onlarida alsinlar.

Charles Bartowski

6.11.2013 23:28:13

0
O konuda iyi bilgim var ea bunların parasını vermeyince jason west ve robert rowling in önderliğinde ekibin çoğu oradan ayrılıp IW 'yi kuruyor. Sonra malum Activision ile aralarındaki sıkıntıdan dolayı da ayrılıp Respawn kuruyorlar neyse burası önemli değil neden CoD kadar olamayacaklarını söyleyeyim 1) gerçekçi fps titanfall dan daha çok satar 2) CoD u bu adamlar üretti geliştirdi ama onlarsız da şimdilik gayet iyi mw3 en iyi CoD du ama birkaçoyun sonrasını söylemek zor

OldGamers86

6.11.2013 22:58:00

0
Bu oyundan pek bir cacık olacağını sanmıyorum ya du bakalım :)

turkopol

6.11.2013 22:54:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess Respawn CoD türü bir oyun çıkarsa bfyi geçer CoD a yaklaşır anca. Ama gerçekçi Fps yapmıyor
😄bilgin yok galiba o elemanlar medal of honor serisini yaratip ea ekibinden ayrilip cod u yapan ekip yani adamlar ne yaptiysa oncekini bitirdi yine aynisi olucak cod dahala onlarin yaptigi sistemden devam ediyor

F3point

6.11.2013 22:45:26

0
:D

Charles Bartowski

6.11.2013 22:36:05

-1
Respawn CoD türü bir oyun çıkarsa bfyi geçer CoD a yaklaşır anca. Ama gerçekçi Fps yapmıyor

turkopol

6.11.2013 22:32:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess Sonuçta CoD BF fazla satıyor mu satıyor ucuz fanboy luğa gerek yok
Satiyor satmasinada seri gittikce geri gidiyor..respawn yeni oyinu cikardiginda isi biter codun

Charles Bartowski

6.11.2013 22:30:06

0
Sonuçta CoD BF fazla satıyor mu satıyor ucuz fanboy luğa gerek yok

Machiavelli.

6.11.2013 22:26:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess Çıkarsaydı kendi hatası o olsaydı bu olsaydı ile olmaz bu iş
Haber yalanlanmış zaten. Öyle yada böyle cod= çöp

Charles Bartowski

6.11.2013 22:25:21

-1
Çıkarsaydı kendi hatası o olsaydı bu olsaydı ile olmaz bu iş

Machiavelli.

6.11.2013 22:23:26

0
GTAV aynı zamanda PC'ye çıksaydı işler değişirdi. Activision boşuna övünmesin. Call of Duty: ÇÖP

Gukama

6.11.2013 22:20:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: WITHM Birkaç gün sonra bu haber yalanlanırsa hiç şaşırmayın. Böyle bi' dedikodu yayıp, satışları artırmak çok iyi fikir bence. Firmaların kıvırmalarını çok gördük, bi' yenisi daha eklenebilir.
yalanlandı zaten

BSC Misafiri

6.11.2013 22:18:59

0
tipik oyuncu yakınması activision kopya oyun yapınca:oo güzelmiş oynamak lazim abi başka firma birbirinin kopyası oyun yapınca: bune yaa böyle herşey neredeyse AYNI ACTİVİSİON SENİN YAPTIĞIN EMEK HIRSIZLIĞI

BSC Misafiri

6.11.2013 22:18:55

0
bu activision ne içiyo la :D

RevivaL

6.11.2013 22:16:17

+1
Uzun süre COD serisini oynadım ama Black Ops 2'den sonra oyundan soğudum. Geliştirmeleri gerekirken vasat duruma getirdiler

Hasikomen

6.11.2013 22:13:41

0
Geçemedi.

Arnold Schwarzenegger

6.11.2013 21:08:19

0
Fanboylar almıslar yine

Guest-7E234A870

6.11.2013 20:54:14

0
kendileri almış olmasın

Havya Makinesi

6.11.2013 20:17:24

+1
1- Yalan haber 2- GTA 5 PC'ye cikmadi.

yiroki

6.11.2013 19:56:16

+1
bilgisayarda football manager dışında oyun oynamam. ghosts a 20 lira para vermem kanka
quote:

Orijinalden alıntı: baron15
alıntı:

Orijinalden alıntı: yiroki

8 yaşındaki cod bebeleri sağolsun

8 yaşındaki kod bebeleri 150 liralık oyunu nasıl alabilir sence biraz düşünüp yorum yapsan.Sisteminiz yetmiyor diye oyunu kötülüyorsunuz.

FiratCicek

6.11.2013 19:55:24

-1
Çok doğal, her sene benzer oyun çıkarmalarına rağmen bu rekoru kırıyorlar ve kırıcaklar da. Şahsen bana göre en iyi fps oyunu. Bf'ye göre çok daha eğlenceli

2K

6.11.2013 19:29:43

+3
COD oynayanlara 'bebe' deme bir durumum yok vakat 8 yaşındaki çocuklar gayet rahat bir şekilde ailelerine aldırabilir ayrcıa sistemin yetersiz olması ile ilgisi yok oyunun rezalet bir şekilde optimize olması yüzünden oynayamıyordur oynayamayanda.

baron15

6.11.2013 19:22:16

-1
quote:

Orijinalden alıntı: yiroki 8 yaşındaki cod bebeleri sağolsun
8 yaşındaki kod bebeleri 150 liralık oyunu nasıl alabilir sence biraz düşünüp yorum yapsan.Sisteminiz yetmiyor diye oyunu kötülüyorsunuz.

Meraxes

6.11.2013 18:58:10

0
5 dolara düşerse alırım blackops2 nin aynısı hiç bi fark yok indirir hikayesini bitiririm o ayrı konu bu oyuna hayatta para vermem

BSC Misafiri

6.11.2013 18:39:37

0
abartmıyorum. para verseler oyunu oynamam

BSC Misafiri

6.11.2013 18:39:28

+2
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CoD_Ghosts_Aslinda_GTA_Vin_Rekorunu_Kiramamis-44913.htm REKOR FALAN YOK BEYLER. ACTIVISION YALAN REKLAM YAPMIŞ

2K

6.11.2013 18:38:02

+1
GTA V'ın rekor kırdığı haberi geldiğinde kimsenin olumsuz yorum yaptığını hatırlamıyorum çünkü oyun gerçekten hak ediyordu fakat bu haberin tek açıklaması bilinçsiz tüketicilik.Gerçi buna bende dahilim çünkü oyunu bende aldım ama çok ucuza bulduğum için almıştım.Almayan arkadaşlar için söylüyorum Black Ops 2 ya da MW 3-2-1 oynayın hiç 60 dolar vermeyi ya da PC'iniz 32 bit olduğu 6 GB Ram'ı olmadığı için üzülmeyin çünkü COD'u en az 3 basamak geri götürmüş bir oyun yani her sene aynı şey de diyemezsiniz çünkü baya bir geriye götürmüş seriyi dediğim gibi.

altunuz

6.11.2013 18:33:13

0
Yiğidi öldür hakkını yeme Helal olsun büyük başarı Bazı arkadaşlar demişki GTA 5 sadece 2 platforma çıkardı o yüzden böyle fark oldu diyorlar ama GTA 5 in yaptığı bir pazarlama taktiğiydi yani bu konu hakkında o yüzden bu kadar az sattı gibi şeyler söylemeye veya BF fanboyluğu yapmaya gerek yok NOT:Ben Battlefield serisi taraftarıyım altunuz diye aratanlar bulup ekleyebilir

snake1991

6.11.2013 18:31:16

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri AHAHAHAHAHAHAHAH NE GÜLDÜM BE, Anlam veremediğim olay; ortalıkta bu kadar cod'dan nefret eden tip varken kim alıyor bu oyunu? :D fd
efret edenler anca atıp tutan çocuk yaşında 100 kiloya ulaşmış 8-15 yaş arası ülkemizde yaşayan ergenler

BSC Misafiri

6.11.2013 18:26:44

0
AHAHAHAHAHAHAHAH NE GÜLDÜM BE, Anlam veremediğim olay; ortalıkta bu kadar cod'dan nefret eden tip varken kim alıyor bu oyunu? :D fd

BSC Misafiri

6.11.2013 18:26:24

0
Yok artık.. ve bunda herkes hem fikir gta V coddan daha iyi burda anlaşalım + bf4 nasıl şu oyunu geçemiyor anlamış değilim ya ve Arcviiilihan kardesim doğru diyorsun

KortX

6.11.2013 18:25:01

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price vay anasını mal gibi oyun la halbuki
Cpt. Price bile bunları diyorsa tamamdır :D

Riwalp

6.11.2013 18:18:52

+1
call of duty eğlece oyunudur. aksiyon isteyenlerin oyunu . satışlar normal.

Charles Bartowski

6.11.2013 18:17:47

-2
BF kral diyen fanboylar vardı noldu onlara?

WITHM

6.11.2013 18:15:13

+2
Birkaç gün sonra bu haber yalanlanırsa hiç şaşırmayın. Böyle bi' dedikodu yayıp, satışları artırmak çok iyi fikir bence. Firmaların kıvırmalarını çok gördük, bi' yenisi daha eklenebilir.

abstractmaster

6.11.2013 18:13:27

0
Dünyada casual kitle baskın demek ki. :) Ayrıca bunun en önemli sebeplerinden biri de bu oyunun popüler kültür metaası olması.

archVillain

6.11.2013 17:51:43

+3
Ortada rekor kırma yok yalnız. Bu sadece mağazalara dağıtılan oyunların değeri. Yani insanların satın aldığı değil halen raflarda duran kutularıda içine katıyorlar. GTA 5 ise tamamen insanlara satılan sürümlerin hesaplanmış hali. Activision'ın iş güzarlığı işte üstü kapalı basın duyurusu yapıyorlar insanların aklı karışıyor.

-Xbox-

6.11.2013 17:44:09

-2
Noldu GTA Fanboyları, Bide kıramazlar diyordu , COD zaten her sene kendi rekorlarını tekrar kırıyor. BF ise kenardan oturup izliyor

BSC Misafiri

6.11.2013 17:43:09

0
Konu cod grafikleri olunca toz kondurulmuyor ya da bahsedilmiyor ama baska oyun olunca mevzu bahis iii kaplamali pek iyi degil ama, adam nasil kosuyor berbat, cok klise aa olmamis ya silahin sesi, ya ne bisim yapay zeka yeaa iste fanboyluk budur abicim. Demek ki firmalar grafik grafik gelisim gelisim diye tutturan veletleri dinlememeli baksana :) madem Cod yeterli.

BSC Misafiri

6.11.2013 17:43:01

+1
valla aynı oyun olsun veya olmasın, adamlar rekor kırdı bunu kabullenmek gerek. biz her ne kadar eleştirsek de oyun bütün dünya da harıl harıl satıyor. benim oyum BF4 e. En azından DİCE a katkım olsun bence daha kaliteli iş çıkarıyorlar ama satış başarısı bütün oyunlar içinde COD da.

Kobaruon

6.11.2013 17:42:08

+1
Enayi çok bu dünyada. Bu iş böyle devam ettikçe ne dlc denen saçma sistem kalkar ne de her sene aynı yapıya hakim fabrikasyonlar oyunların yapımı azalır. Hadi bu satışlar yeni nesille gelse neyse diyeceğim ama hala bu nesile şu oyunla rekor kırıyorlar. Yazık!

cenkk34

6.11.2013 17:32:59

0
beş para etmez çöp para verseler oynamam

emrahcey

6.11.2013 17:31:01

+1
i5 3570k , 8 GB ram , 560ti ekran kart , 500 GB 5400 RPM kurulmuş olan bir oyun bende gayet akıcı çalıştı. Bu arada FPS değerlerini görbileceğim komutları bulamadım. BattleField 4 de console bölününe perfOverlay.DrawFps 1 yazdığımızda anlık fps'i görebiliyoruz. Böyle satış olursa daha biz çok aynı oyun motoruyla COD görürüz. Tebrik etmek gerek.

alike03

6.11.2013 17:02:10

0
Böyle devam ettikce her sene gelen oyunlara şaşmamak lazım

ErayG-TR

6.11.2013 17:01:13

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Executor06
alıntı:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Çok saçma ya.5 yıldır beklenen bir oyunu nasıl geçiyorlar?


Bir arkadaşın da yorumlarda belirttiği üzere GTA V sadece 2 platforma çıktı, cod ise Çoklu Platform olarak çıktı. Tabi yine de rekor kırmış olmaları büyük başarı. Benim belirtmek istediğim nokta GTA eğer en azından pcye de çıkmış olsaydı cod'un rekorundan daha iyisini başarmış olurdu, yani elindeki rekoru kaptırmazdı.
Hani burada COD'u savunmayacağım ama kimse Rockstar'a "sadece iki platforma çıkartacaksın!" diyerek başlarına silah dayamadı

raxor36

6.11.2013 16:56:53

+1
Sanki fanboyların düzenlediği bir operasyon...

Executor06

6.11.2013 16:55:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead Çok saçma ya.5 yıldır beklenen bir oyunu nasıl geçiyorlar?
Bir arkadaşın da yorumlarda belirttiği üzere GTA V sadece 2 platforma çıktı, cod ise Çoklu Platform olarak çıktı. Tabi yine de rekor kırmış olmaları büyük başarı. Benim belirtmek istediğim nokta GTA eğer en azından pcye de çıkmış olsaydı cod'un rekorundan daha iyisini başarmış olurdu, yani elindeki rekoru kaptırmazdı.

iamburak

6.11.2013 16:55:20

+3
COD böyle satmaya devam ettikçe her sene fizik yoksunu COD oyunu görmeye devam ederiz. Dünyadaki oyuncu profili gerçekten rezalet durumda Emek verseler anlarım ama yok... Cidden ilginç bir olay

Zenapyus

6.11.2013 16:51:25

+1
şu anda Activision tepe yöneticileri kahkaha ile gülüyorlar hatta bazıları masanın altına bile girdiler gülmekten..:)..öyle değilmi sen gece gündüz çalış hayvan gbi teknoloji geliştir yok frostbite bilmemne diye ama köyün ağa babasının eski köye yeni adetmi getirdin lan diye tokadıyla gene otur oturduğun yere..işte oyuncu arkadaşlarım ve kardeşlerim 32 yıllık oyunculuk kariyerimde böyle saçma bir durumla karşılaşmadım..hem dünyanın adaletli bir olduğunu kim söyledi ki??? Not:Bunu yazan azılı bir Codcudur..

Ahayri

6.11.2013 16:50:39

+1
Sanki GTA 5 çok farklı hea. İyice arcade havaya bürümediler mi GTA 5'i de ? Daha ne konuşuyonuz anlamadım. Yanlış anlaşılmasın ben COD 5' den sonra bıraktım cod oynamayı. COD 5 'den sonrası benim için çöp ama burda GTA 5 'den daha çok sattı diye fanboyluk yapmayın.

haganeno

6.11.2013 16:46:01

0
Oyunlardaki yaş sınırlamasının, ne kadar uygulandığı ortada.....

BSC Misafiri

6.11.2013 16:43:13

+5
oyun tam bir fiyasko.çoğu kişi gelicek bana battlefield fanboy'u diyecek ama alakası yok.keşke almasaydım dedim içimden çünkü verdiğim paraya değer birşey göremedim.optimizasyondan bahsetmiyorum bile 0!cod serisini high'te akıcı bir şekilde oynarken bunda lowda bile kasa kasa oynadım.yazıklar olsun.bence activision optimizasyonun kelime anlamına bir baksın,ondan sonra oyun çıkarsın.saygılar.

CoreGame

6.11.2013 16:43:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster
alıntı:

Orijinalden alıntı: mertcan102

Hak etmiyor konsol versiyonu zaten berbat gta v pc ye ve yeni nesile cıksaydı görürdüm sizi :S


cıksaydi o zaman arkadasım ne konusuyorsun hala saygı duymayı ogreneceksiniz.
Ya sen kimsin ki burda laf cambazlığı yapıyorsun kac yıldır aynı oyunu önünüze koyuyorlar senin gibi insanlarda aynı oyunu yiyiorlar işte duymuyom ne olucak yani ne olucak sanane bundan gerdimi seni sölediklerim ? Zaten gta v cıkacakta o zmn görüşecez senle

BSC Misafiri

6.11.2013 16:43:10

0
GTA V i geçeceğiz dediklerinde burada çoğu kişi komedi diyordu gördük.

BSC Misafiri

6.11.2013 16:41:48

0
Niye değiştirsinler oyun motorunu? İnsanlar memnun ki satın alıyor sizi ne geriyor? Satarsa 10 sene daha aynı oyunu çıkartır. Madem codun daha çok geliştirilmesini istiyorsun gider bf alırsın onlara 24 saatte 2 milyar kazandırırsın. Hiçbirşey yapmıyorsun oturduğun yerden en çok satan oyuna atıp tutuyorsun. Asıl koyun şuraya her sene aynı oyun yazanlardır, bunların %90ı hayatında cod serisinden hiç bir oyuna para ödememişlerdir.

BSC Misafiri

6.11.2013 16:41:08

0
çöp tenekesi.....

BSC Misafiri

6.11.2013 16:41:07

+1
grafik falan umrumda değil arkadaş adamlar eğlenceli oyun yapıyor bf4 de aldım ama bana hitap etmedi codun arcade yapısı hızlı onanışı daha çok hoşuma gidiyor benim

BSC Misafiri

6.11.2013 16:39:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: dragonborn95 Kim ne derse desin Cod satıyor satacak . Bu oyunu alan enayiler oldukça daha ne rekorlar göreceksiniz...
BF haberini COD fanboyu kılığına girip trolle sonra gel buraya ortalığı karıştır, aferin. Ben de diyorum niye millet çıldırıyor.

BSC Misafiri

6.11.2013 16:38:54

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt Şaşırmadım. Vallahi şaşırmadım abi. Adamlar çok büyük firma, peynir ekmek gibi satıyor. Helal olsun. Ben de bugün kadıköyden aldım. 10 Numara. Her neyse birazdan "yiee ama bu oyunun grafikleri hep aynı yeaa, battlefield 4 daha güzel bi kere tmm mı.s .s" ciler gelir şimdi...
Hiç gitmedilerki :D

BerkayDr

6.11.2013 16:32:07

0
MW2'den sonra CoD'u sadece oyundan anlamayan hatta İnfinity Ward'ın dediği gibi bebeler alıyor.Adı sırf CoD diye bu kadar satıyor.Keşke şu satış rakamları düşsede şöyle düzgün bir CoD oyunu görsek.Adamlar paçaları sıvayıp sağlam bir CoD oyunu görsek ama nerde.Activision paraya bakıyor kaliteye değil.Korsan oynanmayı hakeden bir oyun.

speedymaster

6.11.2013 16:31:47

-1
quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102 Hak etmiyor konsol versiyonu zaten berbat gta v pc ye ve yeni nesile cıksaydı görürdüm sizi :S
cıksaydi o zaman arkadasım ne konusuyorsun hala saygı duymayı ogreneceksiniz.

dragonborn95

6.11.2013 16:30:05

0
Bu arada GTA V sadece 2 platforma çıktı . Ghost ise pc , ps3 , Xbox 360 , Wii u ya çıktı ve Ps4 ve Xbox One a da çıkacak

CoreGame

6.11.2013 16:27:09

0
Hak etmiyor konsol versiyonu zaten berbat gta v pc ye ve yeni nesile cıksaydı görürdüm sizi :S

dragonborn95

6.11.2013 16:26:47

-1
Kim ne derse desin Cod satıyor satacak . Bu oyunu alan enayiler oldukça daha ne rekorlar göreceksiniz...

Gabe Logan

6.11.2013 16:25:10

0
Dünyadaki oyuncu yaş ortalaması bu haber sayesinde belli oluyor...

caneycaney

6.11.2013 16:16:50

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

niye bukadar satıyor ozaman
okuma yazman yok mu koyun oldukları için demişim yukarda

Frobe

6.11.2013 16:12:34

+2
R* Games, pc yi sallarsa olacağı buydu.

Wayward Son

6.11.2013 16:11:23

+5
Hak etmiyor bu sene, hem de hiç. Belki daha ilk çıkış günü diye bu kadar hata var PC'de ama yine de kabul edilebilir gibi değil. Bu kadar kazanan bir yapım daha iyisini sunmalıydı. GTA V'in gönlümüzde yeri ayrı.

ageof98

6.11.2013 16:10:15

+1
Ne dersek diyelim ne kadar eleştirirsek eleştirelim bu apaçık bir başarı.Şahsen tebrik ediyorum.

skywalkerhan

6.11.2013 16:10:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: leopard10 kimsede dememiski gta 5 sadece iki platforma cikti.
+ milyon...

kımyasal

6.11.2013 16:07:52

0
her seri için bu sefer bittiler derken,her yeni oyunda daha fazla satış rakamı elde ediyorlar.Bunun sebebi ise basit,pratik,eğlenceli oyun yapısına sahip olması ve bunu başarıyorlar.Adam gece işinde gelip,takıp toplayıp bf4 oynayacak,diğer yandan toru pc başına 30dk 1 saat nasıl isatersen Cod oyna.Tamam oyun yapısı tam olarak hardcore oyuncuya hitap etmiyor,fakat eksiklikleri olmasına rağmen tutuyor.Mesela ben gece 10-11 geliyorum,bu saatte takım kurmadan,arkadaş olmadan hakkı ile bf4-bf3 oynanmaz.En pratiği ve basiti Cod oynamaktır.

leopard10

6.11.2013 16:07:23

+28
kimsede dememiski gta 5 sadece iki platforma cikti.

Recharged

6.11.2013 16:04:45

+1
Genel satışta geçebileceğini düşünmüyorum. Açılışı güzel yaptılar bu bir gerçek.

Arda ML

6.11.2013 16:03:07

-1
quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney 1 milyar dolarlık koyun insan topluluğu
niye bukadar satıyor ozaman

Kreuger

6.11.2013 16:00:44

0
ben bf 4 alacam b usene ins ,activision nah alirsan benden 60 dolar

caneycaney

6.11.2013 15:56:57

-6
1 milyar dolarlık koyun insan topluluğu

snipercover

6.11.2013 15:54:48

+2
İşte bu yüzden bu seri bu hale geldi. Satış oranları bi düşşeydi. Bu oyunu alanlar yeter artık biz bu oyunu niye alıyoruz. Aynı şeyi önümüze sunuyor deseydi. Belkide bu noktalara gelmeyecekti. Şimdi Activision diyodur. biz aynı şeylerle önünüze sallıyalım yemi siz alın biz zengin olalım dice rockstar uğraşa dursun.

bkaakco

6.11.2013 15:53:21

+4
Yılın oyunu: GTA V.

Kilgrave1907

6.11.2013 15:50:17

+1
Oysa ki birisi 5 yıl emek harcanmış bir şaheser,diğeri 1 yıl içerisinde yapılmış kod kopyalaması.

Babblebabble

6.11.2013 15:48:55

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt Şaşırmadım. Vallahi şaşırmadım abi. Adamlar çok büyük firma, peynir ekmek gibi satıyor. Helal olsun. Ben de bugün kadıköyden aldım. 10 Numara. Her neyse birazdan "yiee ama bu oyunun grafikleri hep aynı yeaa, battlefield 4 daha güzel bi kere tmm mı.s .s" ciler gelir şimdi...
yiee ama bu oyunun grafikleri hep aynı yeaa, battlefield 4 daha güzel bi kere tmm mı.s .s

Sucktus

6.11.2013 15:48:32

-1
Siz bekleyin yeni oyun motoru, gelir.:D

Guest-C8DDC600D

6.11.2013 15:45:14

+7
Ondan sonra da niye oyun motorunu değiştirmiyorlar.

Cihathalitt

6.11.2013 15:42:46

-10
Şaşırmadım. Vallahi şaşırmadım abi. Adamlar çok büyük firma, peynir ekmek gibi satıyor. Helal olsun. Ben de bugün kadıköyden aldım. 10 Numara. Her neyse birazdan "yiee ama bu oyunun grafikleri hep aynı yeaa, battlefield 4 daha güzel bi kere tmm mı.s .s" ciler gelir şimdi...

Utku_20

6.11.2013 15:42:34

+3
Gta V in sadece konsola çıktığını da unutmamak lazım. PC olsaydı çıkışında daha fazla satacağına eminim :)

Tiegro

6.11.2013 15:42:00

0
Millet ya bilinçsiz yada umursamaz kaç senedir aynı grafik motorunu kullanıyorlar bazen haritaları bile kopyalıyorlar ama yine satış rekoru kırıyor YOK ARTIK! diyorum...

BSC Misafiri

6.11.2013 15:41:27

0
Bi zahmet artık :)

BSC Misafiri

6.11.2013 15:41:25

+1
Napsak ya inansak mı ?

BSC Misafiri

6.11.2013 15:41:23

+12
araki fark gta 5 yılın oyunu call of duty ghost yılın bidonu ! bkz:metacritic

WE neED

6.11.2013 15:41:19

0
Cod gene satmış :(

BSC Misafiri

6.11.2013 15:41:19

+1
GTA V sadece iki platforma çıkmıştı ama , ortalamayı baz alırsak GTA V 'i geçemez.

yiroki

6.11.2013 15:41:05

-3
8 yaşındaki cod bebeleri sağolsun

BiqBrav3

6.11.2013 15:40:43

+5
Dünyada ki oyuncu profilini bu haber ile görebilirsiniz.

Psychotechnic

6.11.2013 15:39:08

-1
Tabi bunlar oyun inceleme sitelerine verdikleri parayı maliyetten saymıyorlar..

Frozen Grenadier

6.11.2013 15:37:45

+24
vay anasını mal gibi oyun la halbuki

BlackLead

6.11.2013 15:34:16

0
Çok saçma ya.5 yıldır beklenen bir oyunu nasıl geçiyorlar?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Ghosts ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
88 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız