Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Cthulhu 12 - 15 Saat Uzunluğunda Olacak

 
   Resmi PlayStation dergisinin Mart 2018 sayısına konuşan Call of Cthulhu baş seviye tasarımcısı Romain Wiart tarafından belirtilene göre, eğer Call of Cthulhu'da ana yolu takip ederseniz oyun 12 - 15 saat civarında sürecek.

   "Eğer sadece ana yolu takip ederseniz 12 - 15 saat civarında sürecek, ancak yapılacak daha fazla şeyler de var, bu yüzden oynanış süresi daha da uzun olabilir." dedi Romain Wiart.
 
   Geliştirici seçimler hakkında da yorumda bulundu. "Seçimler oyunun sonunu etkileyecek, aynı zamanda oyunun bazı bölümlerini de. Görevler esnasında, belirli yollara erişemezsiniz çünkü mevut yetenekleriniz buna izin vermez. Seçimleriniz bazı yolları açarken diğerlerini kapatacak."
 
   Psikolojik korku ve gizlilik mekanikleri içeren RPG-Soruşturma oyunu olarak Call of Cthulhu'da Boston'daki Darkwater adasında bir sanatçının ve ailesinin ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için görevde olan özel dedektif Edward Pierce karakterini kontrol edeceğiz.

   Call of Cthulhu 2018'de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
call of cthulhu frogwares focus home interactive korku
League of Legends, 2018 Şampiyonluk Ligi'nin 5. Haftası Tamamlandı Assassin’s Creed Origins: The Discovery Tour Çıkış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Utku_20

26.2.2018 23:01:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: diverapo Seçimlerin oyunun sonunu etkilemesi kriter haline mi geldi? Oyun iyi olduktan sonra tek sonlarla da ben mutluyum. Boş olduktan sonra 17 sonun en fazla bir tanesini ya görüyorum ya görmüyorum.
Ama fazla seçenek sunmaları oyuna artı bir nüans katıyor ve seçeneklerin oyunu etkilemesi kişiselleştirme sunuyor. Kötü oyun zaten her zaman kötü oyun olarak kalıyor zaten.

diverapo

24.2.2018 22:22:44

+1
Seçimlerin oyunun sonunu etkilemesi kriter haline mi geldi? Oyun iyi olduktan sonra tek sonlarla da ben mutluyum. Boş olduktan sonra 17 sonun en fazla bir tanesini ya görüyorum ya görmüyorum.

french press

21.2.2018 08:49:44

+1
işte dil desteği gelmesi gereken bir oyun. hadi oyunceviri bekliyoruz

2K

20.2.2018 01:14:12

+1
Umarım Cthulhu mitosunu iyi kullanan ve Lovecraft'ın eserlerinde yaptığı gibi arkasında olan olaylar ve düşünce ile oyuncuyu korkutmayı başarır. Yoksa günümüzde çoğu film ve oyun sadece üstümüze 'bööö' diye koşan yaratıklar ile korkutmaya çalışıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Cthulhu
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız