Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt ile Andrzej Sapkowski Yeni Bir Anlaşma İmzaladı

 
The Witcher oyunlarının geliştiricisi CD Projekt ile The Witcher kitaplarının yazarı Andrzej Sapkowski arasında bir süredir hafif bir gerginlik vardı neyse ki bu gerginlik bugün duyurulan anlaşma ile sona ermişe benziyor.
 
CD Projekt ve Andrzej Sapkowski aralarındaki ilişkiyi sağlamlaştıran bir anlaşma imzaladıklarını basına duyurdu.
 
Bu anlaşma tarafların geçmiş ve şimdiki zaman ihtiyaç ve beklentilerini karşılıyor ve tam olarak açıklıyor. Anlaşma CD Projekt'e yeni haklar veriyor ve video oyunları, grafik romanları, masa oyunları ve diğer tişört, bardak gibi çeşitli ürünlerde “The Witcher” markasını kullanma hakkı veriyor.
 
CD Projekt başkanı ve CEO'su Adam Kicinski konu ile ilgili olarak "Andrzej Sapkowski'nin çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz ve onun çalışmaları CD Projekt RED ekibi için büyük bir ilham kaynağı. Bugün imzaladığımız anlaşmayla ilişkimizde yeni bir aşama kaydetmiş olduğumuza inanıyorum." dedi.
 
2018'in sonlarında Andrzej Sapkowski, The Witcher'ın ek telif ücretleri için CD Projekt'ten 16 milyon dolar istemiş ve Andrzej Sapkowski'nin avukatları Polonyalı yazar ile CD Projekt arasındaki anlaşmanın sadece serinin ilk oyununu kapsadığını ve ilk oyundan sonra çıkan oyunlar ve indirilebilir içeriklerinin bu anlaşmada bulunmadığını ve bunun "yasa dışı" olduğunu ifade etmişti. CD Projekt ise parayı vermeyi reddetmişti.

Andrzej Sapkowski 2017'de Eurogamer ile gerçekleştirdiği bir röportajda da The Witcher video oyunlarının başarılı olacağına inanmayıp her şeyi onların ellerine bıraktığı için kendisinin büyük aptallık ettiğini söylemişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CD Projekt the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
MediEvil Remake'in Demosu Tekrar Yayınlandı Ubisoft Montreal'in Üç Yıldır Üzerinde Çalıştığı Proje İptal Edildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ahmet51

26.12.2019 19:40:13

+1
Adam böyle fantastik bir evren ortaya koyuyor ama hesabını yapmayı beceremiyor.Sonra da liseli ergenler gibi davraniyor.Allah bir yerden alıp bir yere veriyor demek ki

Zarbo257

21.12.2019 17:08:53

+1
Adama hakları verilsin tabiki sonuçta evrenin yaratıcısı bu adam 7 tane kitap yazmış kolay iş değil yani. Bundan sonra kendisi de oyun dünyasını küçümsememeyi öğrenir. CD Projekt Red Witcher 3 ile seriyi bitirecek kadar aptal değil bence ilk oyunu tekrar remake yapabilirler.

Lithium

21.12.2019 11:49:52

0
Ben mutlu değilim bu anlaşmadan bu adam oyunları beğenmiyor kesin herşeye karışır şimdi o yüzden yeni çıkacak witcher oyunu kitap yada dizi uyarlaması olacak büyük ihtimalle. CD projekt yine bağımsız bir şekilde yapsa daha güzel olurdu.

Fearless_tr

21.12.2019 01:51:24

+1
....

Tsushima

21.12.2019 00:44:38

0
Alınacak en güzel haberlerden biri, CD Projek Red'in yeni Witcher yapımını merakla bekliyoruz şimdiden

Guest-2C5CD639E

20.12.2019 23:47:45

+4
Bu habere sevindim boşa tartışmaya/strese gerek yok. Her iki taraf için iyidir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız