Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt RED ve Netflix, WitcherCon'u Duyurdu

 
 
CD Projekt RED ve Netflix, 9 Temmuz'da Türkiye saati ile 20.00'de yayınlanacak sanal bir hayran etkinliği olan WitcherCon'u duyurdu. Etkinliği YouTube ve Twitch üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Etkinlik tanıtım yazısı 
 
WitcherCon'da The Witcher'ı dünyanın dört bir yanından sanal ortamda kutluyoruz! Hem Netflix'te hem de CD PROJEKT RED'in YouTube ve Twitch kanallarında yayınlanacak bu dijital etkinlik, ortak yayınlamaya da açık olacak.

CD PROJEKT RED'in The Witcher video oyunları ile Netflix'in The Witcher dizisinin dünyaları sürprizlerle ve özel ilk bakışlarla dolu bu etkinlikte bir araya geliyor. İşte bu etkinlikte sizi bekleyenler:
 
- The Witcher video oyunlarının, live action dizisinin, anime filminin ve ürünlerinin yapım sürecine derinlemesine bakış ve özel sahne arkası görüntüleri.
- The Witcher'a oyun ve dizi olarak hayat veren kişilerin ön plana çıkacağı interaktif paneller, Netflix dizisinden büyük haberler ve The Witcher evreninden daha önce görülmemiş içerikler.
- Kıtanın hikayeleri, efsaneleri, canavarları ve kökenlerine dair uzmanlar tarafından yapılacak keşifler. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu the witcher
Rune Factory 5 Çıkış Tarihi Ertelendi Kena: Bridge of Spirits için Yeni Detaylar Paylaşıldı

BSC Misafiri

14.6.2021 15:26:13

0
cyberpunk patlayınca nasıl da ana ip'inize dönüyonuz ama
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız