Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'de Keanu Reeves'in Canlandıracağı Karakteri Detaylandırdı

 
CD Projekt Red'den, Cyberpunk 2077'nin hikaye direktörü Marcin Blacha, geçtiğimiz günlerde Xbox'ın resmi dergisine röportaj verdi. Blach Cyberpunk 2077'de Keanu Reeves'in canlandırdığı Johnny Silverhand karakteri hakkında bazı detayları paylaştı.
 
İşte Silverland ile ilgili söyledikleri:
 
"V (ana karakterimiz) ile Johnny arasındaki ilişki oyunu deneyimledikçe gelişen ve evrimleşen oldukça karmaşık bir ilişki. Johnny bu evrende oldukça güçlü ve ikonik bir karakter; ancak tıpkı V gibi kendi stilinde yaşıyor. İkisi de Butt-Head diyebileceğimiz karakterler ancak hikaye boyunca birbirlerinden çok şey öğrenecekler.
 
Keanu Reeves, sürekli olarak bir şeyler için mücadele eden karakterlere sahip filmlerle dolu bir geçmişe sahip. Bununla birlikte Johnny Silverhand de bazı şeylerin savaşını veriyor.  Bu rol için bir aktörü düşündüğümüzde, yarattığımız karakterle oyuncunun bir bağı olması gerekiyordu. Yani bu karaktere 'Ünlü bir oyuncu tarafından oynanmalı' fikriyle yaklaşmadık. Bu Keanu Reeves ile alakalı bir oyun değil. Keanu tarafından canlandırılan, Johnny Silverland isimli karakter ile alakalı bir oyun."
 
Gördüğünüz üzere CD Projekt RED bunca şatafatın ve süksenin arasında yarattıkları karakterin Keanu Reeves'in popularitesi ile kaynayıp gitmesini istemiyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak WCCFtech Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Fornite Dünya Kupası'nda 3 Milyon Dolarlık Ödülün Sahibi Belli Oldu Hitman 3'ün Geliştirildiği Resmen Doğrulandı

BSC Misafiri

29.7.2019 19:48:36

+1
Deus Ex 2011'in ciddi olmayanı ama içerik bakımından 3-4'e katlayanı olacak sanırım 2077.. Fallout 2 kadar özgürlük tanırsa benim açımdan şahane olur :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız