Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt: PC Lider Platform Olmayabilir

The Witcher 3 görselleriyle de büyüleyecek gibi görünüyor

    The Witcher serisi ile PC platformunda büyük başarılar yakalayan CD Projekt Red, The Witcher 2'yi konsollar için de piyasaya çıkarmıştı. Tabi bu oyunun lider platformu doğal olarak PC olmuştu. Yeni nesilde ise işler değişebilir. CD Projekt Red'ten Adam Badowski'nin açıklaması şu şekilde:
 
      "The Witcher 2'de PC lider platformdu, çünkü en güçlü olandı; ama bu durum gelecekte değişebilir."
 
    "Henüz haklarında yorum yapamasak da yeni nesil konsollarla ilgili çok şey biliyoruz, bizim amacımız her zaman belirli özellikleri ve avantajlarıyla platformların kalitesini tamamen kullanmaktır.  Genellikle en zayıf platform bütün platformların kalitesini sınırlar; ama yüksek kalitede görsellik bizim markamızın bir özelliğidir; yani her platforma olabildiğince ayrı ayrı yaklaşmak istiyoruz."
 
    Daha önce The Witcher 3: Wild Hunt'ın en iyi sürümünün PC'de olabileceğini söyleyen diğer CD Projekt yetkililerine karşın Adam Badowski yeni nesil konsolların da lider platform olabileceğini söylüyor. Belki de Cyberpunk 2077'de bu durum gerçekleşir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Aliens: Colonial Marines'in Yeni Yaması Yayında Wii U İşletim Sistemi Bu Yıl Geliştirilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.3.2013 19:18:39

-1
düğmeye basıldı : cd projekt was deleted.

BSC Misafiri

8.3.2013 17:38:47

0
Eskiden böyleydi artık olmayacak demişler. Yeni nesil konsollar daha güçlü. Oyunun birden daha iyi grafiklerle 40 kat büyümesi durumu özetliyor zaten.

matrix999

8.3.2013 17:11:31

0
bunlar ne içmiş pc yi sınırlayan konsollar konsollar yüzünden hala grafiksel olarak adım adım gidiyoruz kaç nesil geriden geliyorlar anlamış değilim güzelim yıllar heba oluyor

BSC Misafiri

8.3.2013 16:15:37

0
anlaşıldı... yeni nesilde de konsol portu oyunlar bizi bekliyorz.

BSC Misafiri

8.3.2013 16:15:36

0
bu gidişle bir kaç sene sonra PS4 pc ile xboxa havlu attırır...

BSC Misafiri

8.3.2013 16:15:29

0
Yeni nesil konsollarla birlikte artık PC sistem gereksinimleride iyice artacaktır. Bence artık tamamen dx11 üzerine oyunlar yapılmalıdır. Hala 3-4 sene önce çıkmış ekran kartlarıyla oyun oynayan kullanıcılar var. Birçok farklı konfirigasyon var. Yapımcılarda bundan dolayı optimizasyonu kaliteli yapamıyorlar. CDproject bu konuda çok başarılı değil. Konsollar bu konuda daha başarılı, çünkü sabit donanımları var. Yapımcılar konsollarda daha fazla para kazanıyorlar. Ben ps4'ün PC tabanlı olmasına çok sevindim. Artık PC gücünü tam anlamıyla görebileceğiz.

digimon52

8.3.2013 15:04:28

0
The Witcher 3 degilde, The Witcher 3 Enhanced Edition beklemek daha dogrusu . ilk iki oyunun optimizesi hic iyi degildi.

musAKka

8.3.2013 10:45:02

+2
Yapımcılar optimizasyon konusunda beceriksizlik yapmadığı sürece (ki CD Projekt'ten öyle birşey beklemem) en iyi ihtimalle PS4 ve PC sürümleri aynı görsellikte olur. Sonuçta PC'nin donanımsal kısıtlaması olmadığı için grafiksel anlamda da kısıtlama olmaz. Ha, öyle bir oyun optimize ederler, PC'de PS4'ün görselliğini verebilmesi için çok üst düzey bir ekran kartı ve sistem gerekir falan; böyle birşey de mümkün. Ama PC'de grafik ayarları ile oynanabildiği için yine bir kısıtlamaya gitmeye gerek kalmaz. Açık donanım kısıtlama yapmaz, sabit donanım kısıtlama yapar. Bu yüzden bir PC sever olarak ben açıkçası PS4'ün çok güçlü gelmesini istiyorum (ki bir terslik olmazsa PS4'te alırım diye düşünüyorum).

BSC Misafiri

8.3.2013 10:18:14

0
ne güzel konsolda belki daha iyi olur . tabi yapımcıdan yapımcıya değişir ancak cevo dışında pc tutan büyük yapımcı yok ... para = konsol .. bu zaten her şeyi açıklıyor .. şöyle düşünün ilk başlarda gta 4 sadece konsollar çıktı veya red dead redemption sadece konsollar çıktı ama cevo bile övdüğü pc ye crysis 3 exc. oyun gibi çıkaramıyor .bu arada Watch Dogs pc ana Platform olması nedeni ps4 duyrulmasından önce oyunun yapımına başlanması .. yeni nesil her şey i ile müthiş bir şekilde geliyor ..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız