Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

C&C ve Red Alert'ı Birleştiren Mod Güncellendi

 
      Orijinal Command and Conquer ve devamında çıkan Red Alert'ı birleştiren Dawn of the Tiberium Age modu çıkalı üzerinden çok uzun bir zaman geçti fakat aradan geçen tüm güncellemeleri ve yeni eklentileriyle birlikte paket olarak 1 Aralık tarihinde yeniden çıkış yapıyor.
 
      Tiberian Sun oyun motorunu kullanan mod iki oyunu tek bir haritada birleştirerek tüm Faction'ları kullanılabilir olarak sunuyor. Böylece Nod, Allies, Soviet ve GDI olmak üzere istediğiniz tarafı seçebiliyorsunuz.
 
     Oyunun mod sayfasını ziyaret edip ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Oynanış videosu ise aşağıda bulunmakta.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
L.A. Noire'ın VR Görevleri Tamamen Özel Bölümler Kaykay Oyunu Session İçin Ücretsiz Demo Sürümü Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.11.2017 21:52:54

0
Şu RA2'yi eskiden fena oynamazdım ama şimdi indirdim oynayamıyorum arkadaş ra3'e alıştığımdan mı çok farklı ve hızlı geliyor ve dengesiz bir yapısı var. Herkes RA2 sever ben de ra2'yi severim ama 3'ü oynuyorum :D 2 ile 3 karışımı bir 4. oyun çıksa çok güzel olabilir ama kimse çıkarmaz sanırım. Şu seride ve general'de en sevmediğim olay az ordu olması ya en fazla 3 tane var diğerleri onların yaması gibi. Onun yerine koy 6 tane farklı ve sağlam devlet kapışak ama devasa haritalarda. DX12'NİN GÜCÜ ADINA diye bir slogan da benden sana hediye.

OldGamers86

13.11.2017 19:12:00

+1
O zamanlar ne kadar hoş duruyordu bu grafikler. Şimdi insan ister istemez yenileri ile karşılaştırıyor. Hoş, çok fazla kalmasa da benzerleri...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız