Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Burnout Serisi İçin HD Collection Sürümü Düşünülmüyor


     Bazı HD Collection paketleri işinin hakkını verse de bu nesilde bu durumdan adeta gına geldiğini söyleyebiliriz. Daha önce oynadığımız birçok oyun aynı fiyatlarla HD olarak tekrar karşımıza çıkıyor. Bu nesilde en çok şikayet ettiğimiz konuların başında muhakkak bu durum geliyor.
 
     İşte bu konuda sürekli soru aldıklarını dile getiren Criterion Games yapımcıları Twitter hesaplarından konuya açıklık getirmiş. "Burnout HD Collection gelecek mi?" sorularından sıkılan Criterion ekibi bu tür soruları çok sık aldıklarını ama şuan için böyle bir planlarının olmadığı dile getirmiş. Yeni ve daha iyi şeyler yapmak istediklerini dile getiren yapım ekibi böylece yeni projelerine dikkat çekmiş.
 
 .@gatchers Hah! You're not the first with that one. Nice idea but it's still not true. We've moved on to newer, even better things!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 race Burnout
Among The Sleep'in PS4 Çıkış Tarihi Açıklandı World of Tanks Blitz Turnuvası Rise of Continents Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

30.9.2015 17:07:51

0
Sadece son çıkan paradise city i deneme fırsatım oldu oyun sarıyordu yani her türlü eğlenceliydi ama bilmiyorum ben mi çözemedim şu yaruş esnasında ne tarafa döneceğimizi o hızda giderken kestiremiyordum. çoğu sefer yarıştan kopup başka taraflara gittiğim olmuştur bunlar oyundan soğutmuştu beni birde herhangi bir senaryo yoktu sanırım (fazla oynamadım varsada bilmiyorum) kısa sürede sıkılırım diyip bırakmıştım. Sadece şu yön olayına alternatifler getirirlerse kendi adıma bağlanabileceğim bir oyun gibi duruyor.

deadlight54

30.9.2015 15:19:03

0
Yeni nesil grafikler ve çarpışma fizikleri ile bir Burnout gelse fena olmaz.

2K

30.9.2015 14:59:06

0
Burnout serisinin ilk oyunu hariç hepsini oynama fırsatım oldu ve sevmediğim bir oyun yok seride. En son çıkan çoğu kişi için hayal kırıklığı olan Crash'ı bile saatlerce oynamıştım zaten 2 ve 3'ü ne kadar oynadığımı ben bile bilmiyorum. İncelemeleri hep yüksek ve sevilen bir seriydi ama EA lak diye bitirdi seriyi oysa gelişen teknoloji ile çok iyi Burnout oyunları gelebilirdi. EA zaten Criterion'ı dağıtıp Ghost ekibini topladı artık hayal yeni bir oyun.

Wayward Son

30.9.2015 13:28:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: inciteen PS2 oynayanlar bilir Point of ımpact konsol tarihinin en iyi yarış oyunlarından biridir . Sadece bu oyun ps4 için gelseydi harika olurdu.
Bunu yazmak için girdim. Yalnızca 2 ve 3 gelse bile efsane olurdu.

omelette

30.9.2015 13:17:03

+1
daha dolu bir paradise city müthiş olurdu

inciteen

30.9.2015 13:00:49

+1
PS2 oynayanlar bilir Point of ımpact konsol tarihinin en iyi yarış oyunlarından biridir . Sadece bu oyun ps4 için gelseydi harika olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Burnout Paradise Ultimate Box
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız