Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie'nin Klasik FPS Oyunu Marathon Steam'e Geliyor

 
 
Aleph One Developers tarafından PC portu geliştirilen Marathon için yeni gelişmeler bulunuyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Bungie'nin klasik bilim kurgu FPS oyununun PC sürümü artık son aşamalarda. Şimdi ise Steam'e gelmeye hazırlanan bu yapım nostalji hayranlarını heyecanlandırıyor
 
Classic Marathon'un Steam sayfası açıldı
 
 
 
Marathon adlı yapım bildiğiniz üzere eski bir yapının bünyesinde barındırıyor ve bizi çeşitli ortamlara sürüklüyor. Steam platformu üzerinden satışa sunulacak olan bu oyun şu anda istek listesine eklenebiliyor. Aleph One oyun motoru tarafından desteklenen proje Bungie'nin izniyle beraber kullanıcılara sunulmayı bekliyor.
 
Marathon'un PC sürümünde çeşitli geliştirmeler yer alıyor. Oyunda geniş ekran HUD desteği, konumsal ses özellikleri, yüksek FPS ve daha fazlası bulunuyor. Dolayısıyla klasik olarak karşımıza çıkan bu oyunu deneyimlemenin en iyi yolunun PC olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Nişancı aksiyon deneyimini bünyesinde barındıran bu yapımın şu anda ne zaman çıkış yapacağı belli değil. İlerleyen süreçte oyun hakkında daha fazla detayı bekliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Marathon
PlayStation 5 Pro'nun Teknik Özellikleri Sızdırıldı! Dark Souls 3 Modu Archthrones Demosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız