Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie'nin Destiny'de İlham Kaynağı NASA

 
   FPS türüne taze bir bakış açısı getiren Halo serisine imza atan Bungie, Microsoft ile biten anlaşmalarının sonunda çoklu platform olarak karşımıza çıkacak Destiny için NASA ile sıkı irtibat halinde olduklarını açıkladı.

   NASA'nın kendileri için değişmez bir ilham kaynağı olduğunu belirten Bungie ekibi konuyla ilgili olarak şu yorumlarda bulundu:

"NASA ile konuşmuyoruz, onlar gelip bizimle konuşuyor. Seçilmiş bir yıldızız ve sürekli olarak bizim ilham kaynağımız olma konusunda baş rolü oynuyorlar."

   NASA'dan Jet Sevk Laboratuvarı görevlisi Dr. Craig Hardgrove geçtiğimiz Ocak ayında Bungie'yi ziyaret etmiş ve yapımcı ekibi ile bilgi alışverişinde bulunmuştu. Tamamiyle yeni bir evren üzerine kurulan Destiny oynanış dinamikleri ve dünyasıyla umut vadediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot MMO Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PS4 wii U
Yeni XCom'dan Yeni Tanıtım Videosu ZombiU 2 Geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

26.5.2013 23:19:07

0
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcd6euyKe71rjclyyo1_400.gif

BSC Misafiri

14.5.2013 16:32:39

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand Nasa nasil bir ilham kaynagi oluyor. Dunya disi varliklari her seferinde reddeden nasa degil mi? Oyun dunya disi varliklar uzerine kurulu ne destegi simdi bu?
gerçekten bunu anlamak bukadar zormu senin için ? demekki nasa uzaylı bulmuş ve uzaylıyı sorguya çekip gezegenlerinin nasıl olduğunu öğrenmiş . böylece bungie'dekilerde muhteşem bir evren tasarlamışlar. hadi yat şimdi yarın akşamda kırmızı başlıklı kızın hikayesini anlatırım .

GamerHand

14.5.2013 14:22:54

-1
Nasa nasil bir ilham kaynagi oluyor. Dunya disi varliklari her seferinde reddeden nasa degil mi? Oyun dunya disi varliklar uzerine kurulu ne destegi simdi bu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız