Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca keşif oyunu Firmament 18 Mayıs'ta PC'ye geliyor

 
 
Geliştirici Cyan, bulmaca, macera, keşif oyunu Firmament'in 18 Mayıs'ta Steam üzerinden PC ve Mac için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun daha sonraki bir tarihte PlayStation 5, PlayStation VR2 ve PlayStation 4'ye gelecek.
 
Çeşitli manzaralara sahip bulmaca macera oyunu
 
 
 
Firmament, çok satan oyunlar Myst ve Riven'ın arkasındaki oyun stüdyosu Cyan Worlds tarafından geliştiriliyor. Yeni oyun bizlere bulmaca macera ve keşif unsurlarını sunuyor ve bu kapsamda çeşitli atmosferlere ve manzaralara kendimizi kaptırabiliyoruz. Oyun içerisinde derin bir hikaye anlatımı ve dünya inşa etme mekanikleri yer alıyor. Üç benzersiz diyarın bulunduğu oyunda çeşitli gizemlerini keşfediyor ve bu diyarların hikayelerini öğrenebiliyoruz. 
 
Görsel anlamda kuvvetli bir yapının bizlere sunulacağı Firmament oyununda sürekli olarak etrafı keşfedecek, çeşitli gizemleri açığa çıkaracak ve karşımıza çıkacak olan bulmacaları çözmeye başlayacağız. Oyunda etrafı keşfederken Adjunct adlı bir cihazı elimizde taşıyacak ve bu cihazı diğer diyarlara erişmek için kullanacağız.
 
Farklı farklı boyutlara ulaşabileceğimiz oyun 18 Mayıs'ta PC'ye geliyor.
 
Firmament çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Firmament bulmaca macera 18 Mayıs Steam
Oynarken öğrenebileceğiniz macera oyunu Dolphin Spirit: Ocean Mission duyuruldu Pokemon Go geliştiricisi Niantic yeni bir Monster Hunter oyunu yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız