Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Platform Oyunu Gecko Gods, PS5 ve PS4'e Geliyor

 
 
Yayıncı Super Rare Originals ve geliştirici Inresin, bulmaca platform oyunu The Gecko Gods'ın daha önce onaylanan Switch ve PC (Steam) sürümlerinin yanı sıra PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümlerini de piyasaya süreceğini duyurdu. Ek olarak daha önce planlanan 2023 çıkış tarihini 2024'e ertelediğini duyurdu.
 
The Gecko Gods oyununda, bir arkadaşınızı kurtarmak için yapılan anıtsal bir arayışta son derece sevimli minik bir geko rolünü üstleniyorsunuz. Bu yolculuk sizi gizemli adalar, antik mezarlar ve nefes kesici manzaralarla dolu bir dünyaya götürecek. Oyunun eşsiz cazibesi, kahramanımız minik geko'nun ister zemine, ister duvarlara, hatta tavana olsun her yüzeye tırmanabilmesinde yatmaktadır. 
 
Yolculuğun varış noktası kadar büyüleyici olduğu bir dünyada yelken açmaya, duvarlara tırmanmaya ve kadim gizemleri çözmeye hazır olun.
 
Duyuru videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bulmaca Platform Gecko Gods PS5 PS4
The Last of Us 2'nin Remastered Sürümü Sızdırıldı! PC'ye Geliyor mu? Macera Oyunu Saltsea Chronicles, Konsollar ve PC'ye 12 Ekim'de Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız