Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Oyunu Tin Hearts 20 Nisan 2023'te Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Rogue Sun, bulmaca oyunu Tin Hearts'ın 20 Nisan 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Her dâhice icadın arkasında inanılmaz bir hikaye yatar. Fable serisinin yapımcılarından bu sürükleyici bulmaca macerası oyunundaki büyülü oyuncak dolu dünyada bir kurşun asker birliğini yönlendir.
 
Yaramaz teneke askerlerden oluşan bir birliğe, onları vurmak ve hedeflerine doğru kaydırmak için çeşitli tuhaf ve yaratıcı mekanizmalar kullanarak oyuncaklarla dolu büyülü bir dünyada rehberlik edin. 40'tan fazla zaman bükücü, askerleri yönlendiren bilmeceler arasında ilerleyin, oyuncaklarınızın izlemesi için yeni yollar oluşturun ve dahi bir mucit olan Albert J. Butterworth'un duygusal, düşündürücü hikayesini çözmek için giderek daha karmaşık hale gelen bulmacaları çözün.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bulmaca Tin Hearts PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch pc
Bulmaca Macera Oyunu Sonority, Switch için Yayınlandı Sail Forth, Konsollar ve PC için Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız