Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Macera Oyunu COCOON Duyuruldu

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Geometric Interactive, Xbox Series, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için bulmaca macera oyunu COCOON'u duyurdu. Oyun 2023 yılında piyasaya sürülecek. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
LIMBO ve INSIDE'ın önde gelen oyun tasarımcısı Jeppe Carlsen'den yeni bir bulmaca macera oyunu. COCOON sizi dünyalar içinde dünyalara sürüklüyor ve büyük bir maceraya çıkarıyor. Kozmik bir gizemi çözmek için yeni mekaniklerde ustalaşın. 
 
COCOON, bulmaca macera türüne benzersiz bir bakış. Dünyalar arasında sıçrama yapın ve karmaşık bulmacaları çözmek için onları birleştirin ve bu küreleri yeniden düzenleyin.
 
Eski bir uygarlığın geride bıraktığı yabancı ortamlarla ve biyomekanik cihazlarla etkileşime geçin. Endüstriyel yapılardan devasa doğal mağaralara kadar benzersiz ve çeşitli bölgelere doğru yolculuk edin. Bunların birbirleriyle nasıl bağlantılı olduklarını keşfedin. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bulmaca macera keşif COCOON
Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ravenlok Duyuruldu Aksiyon Rol Yapma Oyunu Wo Long: Fallen Dynasty Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız