Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulletstorm'un İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı


 
     Gears of War'un yapımcısı Epic Games'e bağlı People Can Fly'ın geliştirdiği Bulletstorm'un ilk görüntüleri ortaya çıktı.
 
      Gamer Informer dergisinden taranan görüntülerde de görüldüğü gibi bir bilim-kurgu FPS ile karşı karşıyayız. Derginin kapağında oyunun "Gears of War ve Painkiller'ın yaratıcılarından Yıkım Senfonisi" ibaresi ile tanıtılması da dikkat çekici.
 
      Oyunumuz 26. yüzyıl geçiyor ve Dead Echo isimli General Serrano tarafından yönetilen özel eğitimli bir grubun üyesi olan Grayson Hunt'ın hikayesini ele alıyor. Hunt'ın görevi binlerce kişinin ölümünden sorumlu bir adama süikast düzenlemek.
 
      Hunt, öldüreceği kişinin kendisine yanlış tanıtılması nedeniyle görevini tamamlamıyor. Bu nedenle Galaksinin en çok aranan adamı oluyor. Olaylardan 10 yıl sonra Ishi Sato adıyla yaşamına devam ettiği anlaşılan Hunt'ın peşine General Serrano düşüyor. Neden Hunt'ın peşine düştüğü ise çok açık. Tabi biz de Hunt olarak hayatta kalmak için kendimizi savunuyoruz.

      Oyunun ilk görüntülerinden de anlaşıldığı gibi Epic Games ve People Can Fly yine karşımıza muhteşem grafikli bir oyunla çıkacak.  Bulletstorm'un ilk ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak people can fly epic games Ea FPS painkiller
Yeni Prince of Persia 3 Gün Ertelendi Crysis 2'den Oyuniçi Ekran Görüntüleri

zencefiladam

10.4.2010 12:18:40

0
Yine gears of war gibi siper almalı bir oyun çıkarsa; siperden çıkar epic games'in üzerine kurşun yağdırırım walla yeter artık siper almayalım...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bulletstorm
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız