Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulletstorm'un Yeni Videosu PSN'de Gözüktü


      Polonyalı oyun firması People Can Fly şu sıralar Epic Games'in desteği ile geliştirdiği Bulletstorm'u tamamlamak ile uğraşıyor. Çıkışını kısa bir süre kalan Bulletstorm'un yeni tanıtım videosu ise PSN üzerinden yayınlandı.
 
     PSN'in önemli servislerinden biri olan ve her bölümünde farklı içeriklere yer veren Qore'un bu haftaki konuğu Bulletstorm olmuş. Oyuna ait bir çok detay ve oynanış kısmına yer verilen bu videoda ayrıca Epic Games'ten Cliff Bleszinski'de konuk olmuş.
 
     Kısa da olsa hikaye detaylarına yer verilen bu ropörtajda ayrıca oyundaki bazı silahları da görüyoruz. Videonun ilerleyen anlarında ise Cliff'in daha önce de gündeme gelen diyaloglar hakkındaki görüşlerini dinliyoruz. Sonlara doğru ise Unreal Engine 3 grafik motoru hakkında konuşulan videoda Bulletstorm'dan bir çok sahneyi ve boss savaşlarını da görebiliyoruz.
 
     Qore programında yayınlanan Bulletstorm kısmını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 
 
Bu haberin bağlantısı
URL
Bulletstorm People Can Fly PC PS3 Xbox 360 FPS
Motorstorm: Apocalypse'in Kapak Tasarımı Black Ops'ta 45 Günde 600 Milyon Saat Harcadık

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bulletstorm
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız