Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulletstorm İçin Kesintisiz İnternet(Güncelleme)

People Can Fly, Epic Games çatısı altında bulunan bir şirket.

     Ubisoft'un korsan oyunculara yönelik oluşturduğu DRM sistemi, PC oyuncularına adeta bir bela olmuştu. Orjinal oyuna rağmen, DRM sisteminde çıkan problemler yüzünden oyunlarını oynayamayan PC oyuncuları, bu yüzden biraz dertliydi. Ayrıca internet bağlantısına sahip olmayıp oyunu oynayamayan oyuncular, farklı bir mesele.
 
      Bu sisteme benzer bir DRM sistemi, bu sefer de Electronic Arts tarafından geldi. EA'in internet sitesindeki kullanıcı sözleşmelerine bakıldığında, Bulletstorm'a özel olarak ayırılan kısımda, oyunun PC versiyonunun kesintisiz internet bağlantısı gerektirdiğini görüyoruz.
 
      People Can Fly, Bulletstorm'un demosunun PC'ye gelmeyeceğini açıklayarak PC oyuncularından tepki görmüştü. Sanırım bu sistemle birlikte tepkiler çoğalacaktır. 
 
     [Güncelleme] People Can Fly'ın kreatif yönetmeni Andrian Chmielarz, Twitter hesabı üzerinden, internetin sadece oyun kurulumu ve online oyun sırasında gerektiğini yazdı. Ancak EA'in sitesi üzerinde hâla "kesintisiz internet bağlantısı" gerektiğinin yazdığını hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bulletstorm People Can Fly PC PS3 Xbox 360 FPS
Just Dance 2 ve GoldenEye Japonya'ya Geliyor Homefront'un CE Paketi Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.6.2011 00:09:08

0
Bu herifler resmen GERİZEKALI.ulan gavur 100 ytl ile orjinalini aldım.İtoğluitler nasıl bişeyse oyunu asla kuramıyorum.Orjinalini asla almayın arkadaşlar.Benim gibi sizde yanarsınız kahretsin...

Lincourt

31.1.2011 13:06:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Burası ciddi ve yasal bir site. Her türlü korsan oyun alım satımı veya korsan oyun oynamaya teşvik bu tür sitelerde yasaktır. Lütfen bir daha korsan oyuna teşvikte bulunmayın. BSC editörleri siz de lütfen size gelen olumsuz eleştirileri 5 dk içinde silip de bu yasadışı yazıları burada bırakmayın.
Merhaba, öncelikle düşünceleriniz için teşekkürler. Korsan içerikli mesajlara tutumumuz sizin de dediğiniz gibi belli. haberleri, yazıları, videoları vs kontrol etsekte gözden kaçan bir çok mesaj oluyor ve olacaktırda. Bu gibi durumlar için ise haberi okuyan ve bizimle aynı düşüncelere sahip olan ziyaretçilerimiz iletisim@bolumsonucanavari.com adresine ilgili başlığın linkini atar ise bizde ona göre daha çabuk müdahale edebiliriz. teşekkürler :)

BSC Misafiri

30.1.2011 22:28:40

0
Ayrıca örnek vermek için kullandığınız linkde de korsana teşvik var. Burada korsana teşvik illa ki sizin tarafınızdan olmak zorunda değildir. Üyelerin ve hatta benim gibi üye olmayanların da yorum yapabildiği bir site olduğunuz için paylaştığınız şeyleri takip etmek zorundasınız ki cevabınızın hemen gelmesinden bunu yaptığınızı anlamış durumdayım. Demek ki siz sadece sizin korsana teşvikte bulunmanızın yasadışı olduğunu zannediyordunuz ki değil, sitenizde herhangi bir teşvik direk sizin sorumluluğunuz altındadır. Teşekkür ederim.

BSC Misafiri

30.1.2011 22:21:40

0
Bildirdiğiniz için teşekkür ederim ancak ben yorumlardan bahsediyordum. :D

Quirah

30.1.2011 22:00:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Burası ciddi ve yasal bir site. Her türlü korsan oyun alım satımı veya korsan oyun oynamaya teşvik bu tür sitelerde yasaktır. Lütfen bir daha korsan oyuna teşvikte bulunmayın. BSC editörleri siz de lütfen size gelen olumsuz eleştirileri 5 dk içinde silip de bu yasadışı yazıları burada bırakmayın.
Korsana teşvik haberin neresinde? Ubisoft'un DRM sistemi basbaya bela olmuştu oyuncuların başına. Sanırım burada korsanı kastettiğimi sandınız ama hayır. İnternet kopmaları ve sistemdeki hata yüzünden Ubisoft, özür niyetinde ücretsiz oyun bile dağıttı bu DRM madurlarına. Sonrasında ise Ubisoft bile bu sistemden caymış ve değişikliğe gitmişti - http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoftun_DRM_Sisteminde_Degisiklik-12181.htm Kısacası korsana teşvik diye birşey çıkarmak yanlış. Ciddi ve yasal bir site üzerinde bulunduğumuzun sizler kadar bizler de farkındayız. :) >Samet

BSC Misafiri

30.1.2011 21:36:38

0
Burası ciddi ve yasal bir site. Her türlü korsan oyun alım satımı veya korsan oyun oynamaya teşvik bu tür sitelerde yasaktır. Lütfen bir daha korsan oyuna teşvikte bulunmayın. BSC editörleri siz de lütfen size gelen olumsuz eleştirileri 5 dk içinde silip de bu yasadışı yazıları burada bırakmayın.

pcheveslisi

30.1.2011 21:12:03

0
ben xbox ta oynamayı düşünüyorum yok internetmiş yok neymiş hiç uğraşamam

thedeli

30.1.2011 21:01:47

0
Oyun çıktıknda 1-2 gün sonra oynayacağız desenize, neyse 1 yıl bekledik 2 gün daha bekleriz.

El Cezeri

30.1.2011 20:58:43

0
En güzeli. :)

Kenan0172

30.1.2011 20:43:43

0
Boşuna uğraşırlar böyle şeylerle. Ubisoft yaptıda ne oldu?? Bir ay sonra skidrow crack grubu tarafından kırıldı. Görün bakın kırılması kaç gün alacak?

erkefur

30.1.2011 20:32:31

0
Şu internet olayını sadece yükleme sırasında yapsalar...

LostPower

30.1.2011 20:22:52

0
Yine bir saçmalık ubisoft başardımıki ea games başarsın o zaman pc oyun çıkarmayın kardesim bize neden eziyet ediyorsunuz.Boşa zaman kaybı en az 1 ay içinde int olmadan oynanacak göreceksiniz

BSC Misafiri

30.1.2011 19:29:42

0
Bu oyunun multiplayer'ı bana pek eğlenceli görünmedi param olsa bile bunu orjinal almazdım(oyun süper ama :D )

Creativeflo

30.1.2011 19:21:42

0
iyiymiş

Barxxx

30.1.2011 19:07:08

0
Demo bence de muhteşemdi çok eğlenceli olmuş tekrar tekrar oynadım oyunun resimlerini görünce canım çekiyo RDR yi bırakıp onu açıyorum bazen.Konsol versyonunda böle bir saçmalığın olmaması çok iyi bir haber şayet benim internet saatte bir kesilip geliyo.

gamyonlu34

30.1.2011 19:05:25

0
o değil de oyunun demosunu oynadım. bence mükemmel bir oyun olmuş. uzun zamandır bu kadar eğlenceli bir fps görmemiştim. full'ünü büyük ihtimal alacağım
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bulletstorm
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız