Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bugün DreamCast'in 10. Yaş Günü

Zamanının çok ötesinde bir oynanış sunan Shenmue serisi , oyun dünyasına adını altın harflerle yazdıran bir klasik olarak tarihdeki yerini almıştır.
9 Eylül 1999'da piyasaya sürülen , SEGA'nın son oyun konsolu olan ve unutulmayan konsollardan biri olarak tarihteki yerini alan DreamCast sessiz bir şekilde 10. yaşını kutlarken , bizler de Bolumsonucanavari sitesi olarak bu güzide konsolun 10. yaş gününü hatırlamayı ve hatırlatmayı kendimize bir borç bildik.

Şu nesilde dahi devam oyunlarıyla popülerliğini sürdüren veya unutulmayan oyunlar arasında yer edinen Shenmue , Soul Calibur , Crazy Taxi , Skies Of Arcadia , Jet Set Radio , Unreal Tournament , NBA 2K , Virtua Tennis , Sonic Adventure , Metropolis Street Racer ve daha bir çok seriye ev sahipliği yapan , SEGA.NET ile konsollarda online oyun kavramını başlatan , LCD ekrana sahip hafıza ünitesi (VMU) ile oyunlardaki etkileşim düzeyini arttıran , bugün bir çok oyunseverin gözdesi haline gelen Xbox 360 kontroller'ına ilham kaynağı olan bir joypad'e sahip olan DreamCast'in 10. Yaş günü kutlu olsun!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak SEGA DreamCast
FIFA 10, Ülkeler için Kapak Oyuncuları Açıklandı Fortress için Yeni Görseller Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız