Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (11 - 16 Ekim)


 
     Havaların soğuması ile birlikte yavaş yavaş evlerimize kapanmaya başladık. Oyun severler için altın döneminde olan aylar çoktan başladı. Zira geçtiğimiz haftalar itibari ile yılın bir çok beklenen yapımını da yavaş yavaş raflarda görmeye başladık. İşte bu kaliteli oyunlar arasına bu hafta da bir çok yapım ekleniyor.
 
     Bu haftanın en dikkat çeken yapımı tabi ki Medal of Honor oluyor. Siyasi tartışmaların eşliğinde çıkışını yapmaya hazırlanan oyun, multiplayer betası ile daha önce iki kez karşımıza çıkmıştı. Daha çok hikaye modu ile meraklanmamızı sağlayan oyunun Black Ops'a rakip olup olmayacağı ise merak edilen bir diğer nokta oluyor.
 
     Bu hafta ayrıca Alan Wake'in ikinci indirilebilir içeriği de oyuncuların karşısına çıkacak. 12 Ekim'de Live'da yer alacak olan içerik ile birlikte Alan Wake macerasını da en azından ilk oyun için tamamlamış olacağız.Sene başında konsollar için çıkışını yapan Lost Planet 2 de bu hafta PC çıkışını yapıyor.
 
     İşte bu haftanın iddialı yapımları ;
 
Medal of Honor - PC, PS3, Xbox 360
Arcania: Gothic 4 - PC, Xbox 360
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2  - PS3, Xbox 360
Everquest: House of Thule - PC
Lego Universe - PC
Sonic the Hedgehog 4 Episode 1 - Wii, PSN, Xbox Live
Alan Wake: The Writer - Xbox Live
Lost Planet 2 - PC
Just Dance 2 - Wii
Dead Space: Ignition - PSN, Xbox Live
 
Haftaya gelecekte ve çorak topraklardayız.....
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Çıkacak Oyunlar Haftanın oyunları PC PS3 Xbox 360 PSP DS Wii
Bejeweled 2 Şu Anda Bedava! 40. Haftanın Satışları (2010)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

musAKka

11.10.2010 17:16:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: erkefur musAKka Arcania: Gothic 4, Medal of Honor oyun konsollarınada çıktı. Lost Planet'i ekleme daha iyi.Çıkalı ne kadar oldu.Kötüde bir oyun yani. Fallout 3: New Vegas konsollarada çıkıyor.PC'nin exc. az diyo herkes.
Ben başka birşeyden bahsediyorum. Dikkat edersen exclusive oyunlardan bahsetmiyorum. Ama bununla birlikte konsollara exc. olarak çıkan birçok oyunun devam serileri de 2 senedir PC'ye ek görsel özelliklerle uyarlanıyor. Oyunculuk kavramında konsolları her zaman desteklemişimdir, hala da desteklerim. Ancak PC sektörünün geçen senelere göre gün geçtikçe daha da hareketlendiğini görmek sevindirici. Asıl bahsetiğim olay bu zaten. Hepsinin yanında PC'nin de birçok exc. oyunu mevcut. Aşağıda verdiğim link, son 12 ayda PC'ye çıkan ve Gamespot'ın notlandırdığı oyunlar. Bunların arasında özellikle PC exc. olanlar, dikkat çeken ve bağımlılık yapan oyunlar. http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&platform=5&mode=all&sort=score&dlx_type=all&date_filter=12&sortdir=asc&official=all Bu listelediklerim de son 1 sene içinde çıkıp 10 üzerinden 8 ve üzeri puan almış PC exc. oyunları. Benim için çok önemli olanları bold yazdım. Hatta 3-4 tane ciddiye almadığım oyunu da listeye eklemedim. Starcraft S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Sid Meier's Civilization V Amnesia: The Dark Descent ArmA II: Operation Arrowhead Napoleon: Total War Dawn of War II: Chaos Worms Reloaded Torchlight Machinarium Football Manager 2010 Europa Universalis III: Heir to the Throne King's Bounty: Crossworlds Age of Conan: Rise of the Godslayer

erkefur

11.10.2010 16:14:06

0
musAKka Arcania: Gothic 4, Medal of Honor oyun konsollarınada çıktı. Lost Planet'i ekleme daha iyi.Çıkalı ne kadar oldu.Kötüde bir oyun yani. Fallout 3: New Vegas konsollarada çıkıyor.PC'nin exc. az diyo herkes.

Lincourt

11.10.2010 14:44:11

0
Arkadaşlar Naruto'yu bir anime sever olarak bende büyük bir merak ile bekliyorum. Oyunun çıkış tarihi 19 Ekim olarak aklımda kalmış. Amerika çıkış tarihi 19 Ekim. O nedenle listeye eklememiştim. Şimdi eklenmiştir, teşekkürler uyarı için.

BSC Misafiri

11.10.2010 14:20:33

0
Garra34 aynen kardesim dedigin gibi..Oyundan saymiyorlar midir nedir...??

Gaara34

11.10.2010 13:35:59

0
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 ne bu ay çıkacak oyunlarda vardı nede çıkacağı hafta listede var

musAKka

11.10.2010 09:24:57

0
Bir zamanlar "PC'de oyunculuk devri kapandı" söylentilerinin yalandan ibaret olduğunu kanıtlar bir tablo. Benim için dikkat çekenler; Bu hafta; Arcania: Gothic 4, Medal of Honor (Lost Planet'ı eklemiyorum) Önümüzdeki hafta; Fallout 3: New Vegas

MantarTheGreat

11.10.2010 05:21:58

0
bu hafta pc haftası
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız