Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bright Memory: Infinite'ten Yeni Fragman

 
Yayıncı Playism ve geliştirici FYQD-Studio, hızlı tempolu FPS oyunu Bright Memory: Infinite için yeni fragman yayınladı.

Bright Memory: Infinite, 2036 yılında geniş ve fütüristik bir metropoliste geçiyor. Gökyüzünde, bilim adamlarının bir açıklamasını bulamadığı, tüm dünyayı kapsayan bir olay meydana gelir ve doğaüstü Bilim Araştırma Kuruluşu (SRO), bu olayı araştırmak için çeşitli bölgelere temsilciler gönderir. Kısa süre sonra bu garip olayların antik çağlara ait bir gizemle bağlantılı olduğu keşfedilir. İki dünyanın henüz bilinmeyen tarihi, ortaya çıkmak üzere...

Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Bright Memory: Infinite Playism FYQD-Studio PS4 Xbox One PC birinci şahıs aksiyon macera oyunu
OkunoKA Madness PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu Söylenti: Halo Infinite Multiplayer Modu Oynaması Ücretsiz Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

1.8.2020 11:05:20

+2
İşte biz de bunu dile getiriyoruz, tek kişi tarafından geliştirilen bir oyun nasıl 3A olabilir diye. Sunumun yapıldığı, bu oyunun insanlara gösterildiği ilk günden bu yana biz bunu biliyoruz ama bunu bilmeyen veya daha yeni öğrenen bazı Xbox fanı üyelerin bu oyuna 3A oyun muamelesi yapması kimin kendini rezil edip etmediğini bence daha net gösteriyor.

HORTDAN

1.8.2020 07:23:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Olumsuz yorumlar yapılmış. Fakat oyunun yapımcısı "tek bir insandan" oluşuyordu. Yani şu zamana kadar yapılmış işin çok büyük kısmını tek bir kişi yapmış. Kod kısımı olsun, bölüm tasarımları olsun, yetenek ağı olsun, bunların oyuna yedirilişi vesaire bir insanın uğraşları. İsterseniz araştırabilirsiniz oyunun yapımcısını. Gerçekten çok büyük bir başarı söz konusu. Oyun da gayet güzel bence.
Steamde ufak bir bölümü oynamaya açık. RTX serisi bir ekran kartın varsa, Ray Tracing ile oyunun nasıl göründüğüne bakıp sonradan gelip ''esasında mobil oyun'' söyleminin pek de bu oyuna yakışmadığını görebilirsin. Bu arada oyunu tek kişi geliştirmeye çalışıyor (ufak tefek kısımlar hariç) bahsetmiş miydim?

YildirimBuyucusu

31.7.2020 17:56:07

+5
quote:

Orjinalden alıntı: OldReview Mobil oyun zaten esasında, Xbox sunumunda yeni nesil için gösterildi ama PlayStation 4'e de geliyormuş habere göre. Gerçi isteyen telefonda oynayacak, artık nasıl bir yeni nesil oyunsa... <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_dead.gif" align="middle" border="0" alt=""> Ya bu oyun 2A'da değil, olamaz bence tek A'yı dahi hak etmiyor. Ne diyordu yabancılar... Triple A Double A Single A Zero A(bunu ben diyorum)
Birazcık haberleri takip etseydin, bu oyunun sadece tek bir kişi tarafından geliştirildiğini bilirdin. Kendini rezil etmişsin gene. Helal sana. Senden de bu beklenirdi.

BSC Misafiri

31.7.2020 17:20:38

0
Olumsuz yorumlar yapılmış. Fakat oyunun yapımcısı "tek bir insandan" oluşuyordu. Yani şu zamana kadar yapılmış işin çok büyük kısmını tek bir kişi yapmış. Kod kısımı olsun, bölüm tasarımları olsun, yetenek ağı olsun, bunların oyuna yedirilişi vesaire bir insanın uğraşları. İsterseniz araştırabilirsiniz oyunun yapımcısını. Gerçekten çok büyük bir başarı söz konusu. Oyun da gayet güzel bence.

Sarohan

31.7.2020 16:56:15

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BlackTower_35 Bu oyun Xbox One, Xbox Series X ve Steam a çıkacak.
E tamam haberde yazıyor zaten. "Steam a" değil Steam'e olacak.

İdrak İstimlak

31.7.2020 11:48:56

+3
Mobil oyun zaten esasında, Xbox sunumunda yeni nesil için gösterildi ama PlayStation 4'e de geliyormuş habere göre. Gerçi isteyen telefonda oynayacak, artık nasıl bir yeni nesil oyunsa... Ya bu oyun 2A'da değil, olamaz bence tek A'yı dahi hak etmiyor. Ne diyordu yabancılar... Triple A Double A Single A Zero A(bunu ben diyorum)

BlackTower_35

31.7.2020 11:07:30

0
Bu oyun Xbox One, Xbox Series X ve Steam a çıkacak.

YildirimBuyucusu

31.7.2020 11:03:37

0
Oyunun tasarımı vesair çok güzel. Keşke güzel bir hikaye yedirilebilseydi. Çünkü bir süre sonra önümüze geleni kesip biçtiğimiz bir oyuna dönüşüyor.

Lord Melkor

31.7.2020 10:24:12

0
Bu bence Microsoft exc oldu. Gerçi ne olduğunu da tam anlamadım. Androidde de var

Philipp_Plein

31.7.2020 10:07:59

0
Hiç fena durmuyor.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bright Memory: Infinite
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız