Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brick-Force için “Sünger Bob” Sesi


     Gelecek hafta kulaklar özel muamele görmeye başlayacak: Çevrimiçi oyunlar yayıncısı Infernum, oyunun dublajı için ünlü ses aktörü Fatih Özkul ile anlaştı.

     Aktörün sesini en çok çizgi film kahramanı “Sünger Bob” dan tanıyoruz. Ayrıca “Ben 10” çizgi dizisinde Tennyson'ı seslendiren Fatih Özkul, izleyici rekorları kıran “Lost” disisinde ise Charlie'yi seslendirdi. Infernum, ücretsiz oyunun eğlenceli kareli tasarımını “Sünger Bob” yıldızlarının becerileriyle tamamlamayı seçti – sonuçta, Brick-Force karakterleri de kare pantolon giyiyor! Oyunun Türkçe sürümünde, “Sünger Bob”u seslendiren aktör, Brick-Force’a sesiyle enerji katacak.

     Hala kapalı beta aşamasında olan Brick-Force'un kayıtlı kullanıcılarının sayısı 500.000'i aştı ve oyun altı dilde yerelleştirildi. Nişancı oyununun açık beta aşaması ise önümüzdeki haftalarda yayına girecek. Herkes resmi web sitesi www.brick-force.com’dan kayıt yapıp, hesabını oluşturabilir.

     1980 Yılında doğan ünlü seslendirme sanatçısı Fatih Özkul, Türk televizyonlarında izlediğiniz pek çok dizide seslendirme yapmakta. D’de geçen sezon yayınlanan “Örümcek Adam” çizgi dizisinde de Parker'ı seslendirdi.
 
 Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Brick-Force Infernum Productions EXE Games Tarayıcı
Battle Duty: Modern Field 3 İlk 10'a Girdi FarmVille 2 Yolda mı?

E_Aydin35

16.4.2012 19:37:59

0
Sesini seslendirdiği yapımları düşündükçe biraz anımsıyor gibi oluyorum..:) Ama demekki gerçekden işinde çok başarılı birini seçmişler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brick-Force
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız