Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brick-Force Yayında!


     Dün itibariyle çevrimiçi oyun Brick-Force’un resmi yayım sürümü yayına girdi ve tüm İnşaat ve Shooter fanları tarafından ücretsiz olarak oynanabiliyor. İstemci ve tarayıcı sürümü www.brick-force.com adresinde bulunabilir ve indirilebilir; tarayıcı sürümü, Brick-Force’u Mac’te oynamaya da olanak tanıyor.

     Yaklaşık 1.000.000 kayıtlı kullanıcı şu anda her türden yeniliği deniyor: Yeni Nesne Yükseltme Sistemi sayesinde, ilk kez giysiler ve silahlar geliştirilebilir. Ayrıca, tamamıyla yeniden tasarlanan arayüz, hem görsel hem de işlevsel geliştirmeler sunarken, oyun mekaniği de optimize edildi.

     Yeni PvP özelliği 'İnşa Et ve Yık’ yeni içerikle farklı bir eğlence sunuyor. Bu modda, iki rakip takım aynı harita üzerinde, önceden tanımlanmış bir süre için birbirlerinden şeffaf olmayan bir duvarla ayrılmış olarak karşı karşıya geliyor. Bu aşamada, tek yapılması gereken inşa etmek - geri sayım bitmeden ve duvar yıkılmadan önce, her saniyeyi tuğlaları stratejik konumlara yerleştirmek için kullanmak gerekiyor. Zaman dolar dolmaz, karşı taraf görünür hale geliyor ve Brick-Gun cephanelerle değiş tokuş ediliyor.
 
     Karşı takımın kuleleri, siperleri ve engellerini iyice öğrenmek ve kurnazlıkla rakiplere diz çöktürmek artık herkesin elinde. Bir maç sırasında, haritanın size ayrılan tarafı üzerinde çalışmayı sürdürmek için en fazla 5 aşama kullanılabilir. Böylece her grup başkasının haritası üzeride de oynayabilir. Her oturumun sonunda en fazla öldüren takım maçı kazanacak. Yeni yayınlanan fragmanda bazı korkunç sahneleri görmek mümkün:
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Brick-Force Infernum Productions EXE Games Tarayıcı
Codemasters Racing, F1 Race Stars'ı Duyurdu Fifa 13'ün İlk Resmi Soundtrack'i Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sniper23

13.7.2012 20:12:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri indiremedim ki :/ tam 50 tane kullanıcı adı değiştirdim insaf onu kullanmışlar bunu kullanmışlar !
Ben direk nicke neyazam yazdım kabul etti.

BSC Misafiri

13.7.2012 17:04:57

0
indiremedim ki :/ tam 50 tane kullanıcı adı değiştirdim insaf onu kullanmışlar bunu kullanmışlar !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brick-Force
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız