Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brian Cox ve R. Dawson, Syndicate'te Yer Alacak


     Dönem dönem ünlü film yıldızlarını çeşitli oyunlarda görme şansına erişiyoruz. işte bunlardan birisi de Syndicate'te gerçekleşecek.
 
     Belki isim olarak hatırlamanız zor olabilir fakat her iki ismi de gördüğünüzde oynadıkları filmlerden hatırlayacağınıza eminim. Sinema tutkunları ise her iki ismi de eminim hatırlayacaktır. Bourne serisi, Truva ve Cesur Yürek dışında birçok önemli projede yer alan ve son olarak Killzone 3'te de sesiyle Scholar Visari'ye hayat veren Brian Cox bu isimlerden birisi. Rosario Dawson'ı ise Sin City, Unstopable ve Seven Pounds gibi yapımlardan hatırlıyoruz.
 
     Her iki ismin de oyundaki görünümü yayınlansa da hikayede nasıl bir yere sahip oldukları açıklanmamış. Resimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Syndicate EA Starbreeze Project Redlime FPS
Amnesia'nın Devam Oyunu Geliyor! Half Life 3'e Gabe Newell'lı Poster

Walter Hartwell White

11.2.2012 02:05:03

0
Bende beğenmeye başladım bu oyunu ilgim arttı haberlerine baktıkça bekliyoruz bakalım inşallah Co-Op'u kadar sağlam bir hikaye ile çıkış yapar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Syndicate
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız