Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bravely Second İçin Yeni Bilgiler & Görüntüler

 
   Nintendo 3DS sahiplerinin bu ay içinde ilk macerasını yaşadıkları Bravely Default: For the Sequel'in ardından gelen Bravely Second dedikoduları Famitsu, Bravely Default'un finalinde ortaya çıkan bir sahne ve resmi sitesinin açılışıyla gerçeğe dönüşmüş oldu.

   Şu an için yapım aşamasında olan ve % 30 oranında tamamlanan Bravely Second, ilk oyunla aynı dünyada geçecek. Haber içinde gördüğünüz resimdeki karakter, Magnolia Arch ise Bravely Second'da karşımıza çıkacak ana karakterlerden birisi.

   Magnolia, Bravely Second'da daha yetişkin bir görünüme sahip olması için yeniden tasarımlanmış olacak. Bu tasarım değişikliği beraberinde Bravely Second'un daha gerçekci grafiklerle ön plana çıkması bekleniyor. 

   Bravely Second'un hikayesi oyuna "Demon King" ve Magnolia'nın ülkesi olan Ay'ı dahil ediyor. Bilindiği gibi Magnolia, Ay'dan gelmiş bir iblis avcısı ve hikayede O'nun dünyasını da keşfe çıkacağız. Bravely Second'un ilk oyuna göre yoğun ve daha geniş bir dünyası olacağı da gelen haberler arasında.

Bu haberin bağlantısı
URL
bravely default bravely second nintendo 3ds jrpg square enix
Carmack: "PS3 ve X360 ile çok şey yapılabilirdi" Pokemon Müzik Albümleri iTunes'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bravely Second: End Layer
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız