Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bravely Default: Flying Fairy'den Ayrıntılar

İlgi çekici bir oyunla karşılaşacağımızı düşünüyoruz

    Square Enix'in Nintendo 3DS'e özel olarak hazırladığı JRPG oyunu Bravely Default: Flying Fairy'den yeni bilgiler geldi. Geliştirici firmadan Tomoya Asano'nun verdiği bilgiler JRPG hayranlarının ilgisini çekecektir.
 
     Öncelikle oyunun videosunda gördüğümüz kız 4 ana karakterimizden birisiymiş. Malesef karakterler hakkında daha fazla bilgi verilmedi. Bravely Default'un savaş sistemi ise meslek ve yetenekler üzerine kurulmuş ve Final Fantasy V benzeri bir yapıya sahip. Anlayacağınız sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip olacağız.
 
     Oyunun adındaki Flying Fairy ise oyunun ana görselinde karşımıza çıkan uçan ışığı temsil ediyor. Yoksa geliştiricilerin Final Fantasy'nin kısaltması ile benzer birşeyler yapma gibi bir düşüncesi olmamış. Bu arada malesef senaryo ile ilgili ayrıntılar da daha sonra açıklanacakmış. Yetkililer ilgi çekici bir hikayenin olduğunu söylüyorlar. Zaten oyunun adı da bunu hissettiriyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Bravely Default: Flying Fairy Square Enix 3DS JRPG
37. Haftanın Satışları (2011) Professor Layton vs Ace Attorney'nin TGS Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bravely Default: For the Sequel
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız