Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Braid'in Yapımcısından; "The Witness" Yolda!

 
    Geçen seneye damgasını vuran bulmaca oyunu "Braid"in yapımcısı Jonathan Blow yeni bir oyun çıkarıyor.

    Oyun ile ilgili konsept resimleri de gözler önüne seren Blow'un yeni oyununun isminin "The Witness" olacağı açıklandı. Braid'de olduğu gibi yine bulmaca çözmeye odaklanılacak olan "Witness"ın resimlerine bakıldığında oyunun bu sefer bir adada geçeceği görülüyor.
 
    Oyunun ilk resimlerine bakıldığında birkaç bölümün adı geçtiğini görüyoruz. Bunları sıralarsak; Hedge Maze, Sculptos Studio, The Compound, Planetaium ve The Main Dock olacağını görebiliyoruz.

     Blow'un The Witness'ın sitesinde yaptığı açıklaması; “Witness için hem açık hem de kapalı alanlar için sadeliğe önem veren bir grafik tarzı geliştirmek istedim" diye oldu
 
    Oyuna karanlık bir koridorda yüzümüz üzerinde parlayan bir panel olan kapıya dönük bir şekilde başlayacağımız belirtildi. Bunun resmini de yayınlayan Blow, resmin açıklaması, "Siz kimsiniz, Neden karanlık bir koridordasınız, bu parlayan panel de neyin nesi?" olduğu görülüyor. Herhalde bu da işin bulmaca kısmı olsa gerek...
 
    Jonathan Blow'un oyunu multiplatform olarak 2011'in sonlarında çıkarması bekleniyor. Oyunun resimlerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Jonathan Blow
Bad Company 2'nin TV Reklamı Yayınlandı Blur'un Multi Betası Haftaya

BSC Misafiri

10.9.2010 15:44:30

0
braid güzeldi buna bakmak lazım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witness ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız