Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands'in Yeni DLC'si Eylül'de Çıkacak


 
     2009 yılının en yenilikçi oyunlarından Borderlands Fps-Rpg işbirliğinin ne kadar iyi olabileceğini bize kanıtlamıştı. Oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan bu oyun daha sonra The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot ve The Secret Armory of General Knoxx gibi indirilebilir içeriklerle genişlemişti. Şimdi bunlara bir yenisi katılıyor.

     2K'nın duyurusuna göre Claptrap’s New Robot Revolution adlı yeni indirilebilir içerik Eylül ayında Xbox Live, PSN ve PC için kullanıma sunulacak.
 
    Bu indirilebilir içerikte oyuncular robotların ölümcül ayaklanmasını bastırmaya çalışacaklar ve Hyperion Corporation ve Ninja Assassin tarafından yönetilen Claptrap'ler arasındaki iç savaşa tanık olacaklar. 

    PSN ve PC'de 9.99 $ olacak olan bu indirilebilir içeriğin Xbox Live'da 800 puan olacağını belirtelim. DLC'nin ilk görüntülerini aşağıda görmeniz mümkün.

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Borderlands 2K Games Gearbox Software PS3 xbox360 PC
Sony'nin Gamescom Sunum Alanı Hazırlanıyor Aya Brea'nın Kıyafetleri de Hasar Alacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız