Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bohemia: "Kanunlara Her Zaman Saygılıyız"


    ArmA 3'ü daha gerçekçi kılmak adına Limni adasındaki askeri üslerin bulunduğu yerde fotoğraflarla birlikte araştırma yapan Bohemia Interactive çalışanlarının tutuklandığını geçtiğimiz günlerde aktarmıştık. Tutuklanan bu çalışanlar adına firmanın üst kesiminden bir açıklama geldi.
 
   Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Bohemia CEO'su Marek Spanel, "1999 yılında bir firma haline geldiğimizden beri her zaman kanunlara saygılı bir şekilde davrandık. Bu yüzden ArmA 3'ün gelişimi sırasında yaşananlarla ilgili de aynı şekilde davranacağız. Bu yanlış anlaşılma sürecinde en doğru kararın verilmesini beklerken, tutuklu çalışanların ailelerinin yanında yer alacağız." sözlerini söyledi.
 
Umarız Bohemia bu durumdan bir an önce kurtulur da, Arma 3'ün çıkışı da negatif olarak etkilenmez.

Bu haberin bağlantısı
URL
ArmA 3 505 Gamestreet Bohemia simulasyon savaş simulasyonu pc
Steam'in Belki de En Çok Beklenen Özelliği Yayında BioShock: Infinite'in Sanat Kitabı Ön Siparişte
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.9.2012 19:31:18

0
Arma 3 e laf edenler yada arma 2 ye burayı düzgünce okusun. 1-Arma 2 Çok gelişmiş bir crack koruması vardır.Yani oyun crack e laf etmez ama oyun içinde grafikleri bozar oyun kasar mermi gitmez botlar saçmalaşır.Bunun sebebi sahte oyundur.Ve arma 2 tek başına oynamak yanlış ace gibi packler var ve multiplayer oynamadıkça arma 2 güzel gelmez.Size. 2-oyunun satın almadan hatta oynamadan gelip Burada çok konuşan var.arma 2 free den bahsedenlerde var o kişiler Önceden hiç beta bir oyun oynamamış olduğu kesin O oyun arma 2 nin demosuydu free diye değiştirdiler.Hatta steamdan kalktı şuan arma 3 çıkacağından. 3-Oyun Kasma Sebebi 500 km karelik toprak üstünde oynandığından oyun.Tabi bu problem değil sizin için Sonuçda cs nin minicik haritalarına alışmışsınız.View distance denen birşey var.Örneğin 500 m seçerseniz 500 metre karelik bir alanı gösterir ki buda 0,5 km demek .oyun 10 km kareyi oyunda göstermeye izin veriyor.Yani Böyle bir optimizasyon başka bir oyunda bulmazsınız.Optimizasyonu bozuk demeyin.Ha çok kasıyorsa küçük harita var gidin onda oynayın. 4-Grafiklere kötü diyen adamlar battlefield play4free oynayıp battlefiled 3 ile arma 2 yi karşılaştırıyor.yada cs oynayıp gelip oyunun grafikleri çok kötü diyenler var.Bende katılıyorum Buna Fakat Adamların sunduğu gerçekçilik çok güzel. 5-HİÇ BİR OYUNDA BÖYLE BİR EDİTÖR yok.Yani Mükemmel yapmışlar siz hangi oyunda gördünüz saat ayarlayıp asker koyup böyle kolayca düzenlenebildiğini ? 6-arma 2 iyi bir bilgisayar istiyor.Eğer yoksa oynamayın. OKUMAYA Erinenler youtube linkini açıp videoyu izlesin. arma 2 modu invansion 1944 modu bu http://youtu.be/kj81KqfwzDY?t=53s

YoMama

14.9.2012 14:39:32

0
birde oyunu iptal ettirirlerse çok uzun zamandır bekliyorum kötü olur.

redworldd

13.9.2012 14:32:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: alemci006 öyle bir adamın kaç tane avukatı vardır sen biliyomusun
Bilmem, kaç tane? Saysana? :D

alemci006

13.9.2012 13:32:42

-1
quote:

Orijinalden alıntı: redworldd Açıklama yapmaktansa avukat tutsa daha çok işe yarar.
öyle bir adamın kaç tane avukatı vardır sen biliyomusun

redworldd

13.9.2012 11:51:51

0
Açıklama yapmaktansa avukat tutsa daha çok işe yarar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArmA 3
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız