Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bodycount Geliyor


 
     Geçtiğimiz nesilin grafiksel ve atmosfer anlamında en başarılı oyunlarından biri olan Black'in yaratıcılarının yeni oyunu su yüzeyine çıktı.
 
     Uzun süredir Black'in yaratıcılarından biri olan ve oyunun senaryosuna da imzasını atan Stuart Black'ın yeni proje üzerinde çalıştığı dedikoduları yayılmıştı. Nihayetinde geçtiğimiz ay sonunda bu yeni projenin dağıtımını üstleneceği belirtilen Codemasters'ın yeni bir isim patenti aldığı ortaya çıkmıştı. "The United States Patent and Trademark Office" verilerine göre Codemasters'ın onaylattığı isim "Bodycount" idi.
 
     Bugün ise Resmi Xbox 360 editörleri bir sonraki sayılarının kapağını okurları ile paylaştı. Kapaktaki oyun ise Stuart Black'ın yeni projesi Bodycount'tan başkası değil. "Üst düzey bir shooter" ibaresinin yer aldığı dergi kapağını süsleyen Bodycount ile ilgili ilk detaylar için biraz daha sabretmemiz gerekecek.
 
     Oyunun çıkacağı platformlar ise şu an belli değil. Xbox 360'a çıkacağı zaten kesinleşti. Muhtemelen PS3'e de gelecektir. Dağıtımı Codemasters olduğu için bir ihtimal PC'ye de gelebileceğini düşünüyorum. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Bodycount Criterion Games Codemasters PS3 Xbox 360
Microsoft'dan "Live Anywhere" 28 Şubat - 6 Mart Steam Satışları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

genle yüklü gemi

9.3.2010 12:31:23

0
bodycount kz2 de en sevdiğim multi.Bakalım bu ne almayız da videolara bakarız

Lincourt

9.3.2010 12:07:33

0
Oyunun PS3 ve Xbox 360'a geleceği duyuruldu. ilk ekran görüntüleri geldi ; http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bodycount_Resmen_Duyuruldu_ilk_Goruntuler-4832.htm

evo_4

9.3.2010 00:04:03

0
Cool.

iscanthere

8.3.2010 23:53:05

0
haber için teşekkürler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bodycount
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız