Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blur'un Çıkışında DLC Yok


 
     Eski oyunların keyfini yenilenmiş bir sistem ve grafiksel detaylarla karşımıza çıkaracak olan Blur'un çıkışında herhangi bir indirilebilir içerik bulunmayacak.
 
     İndirilebilir içerikler yeni oyunların vazgeçilmezleri haline geldi. hemen hemen tüm oyunlar için yeni içeriklerle karşılaşıyoruz ve bu içerikler oyunun yapım ve dağıtımını gerçekleştiren firmalara büyük bir kazançta getiriyor. Hatta son zamanlarda oyuncuların sık sık eleştirdiği oyundan bir parçanın indirilebilir içerik olarak geldiğine de şahit olduk.
 
     Aldığımız özellikler ile düşmanlarımızı egale etmeye çalışacağımız, kısacası Mario Kart gibi bir oynanış sunacak olan Blur'da da bu indirilebilir içeriklerden olacak. Fakat son zamanda moda olan oyunun çıkışı ile birlikte herhangi bir içeriğin çıkmayacağı açıklandı. Bu söylemin oyun için bir içerik hazırlanmadığı anlamının çıkarılmamasını isteyen yapımcılar bu içeriklerin ilerleyen dönemlerde çıkacağını fakat henüz üzerlerinde çalışmadıklarını da eklediler.
 
     Xbox 360 ve PS3 dışında PC'de de boy gösterecek olan Blur 28 Mayıs'ta çıkacak.
 
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak blur Bizarre Creations yarış araba pc ps3 xbox360
"Arkham Asylum 2 Hayal Kırıklığı Olmayacak" Xbox 360'a Yeni Bir Bundle

DenizSupra

7.3.2010 00:15:56

0
Oyuna kendinizi kaptırın,incilerini sonradan satıcaz stratejisi... Pek bir fark olmayacak,sonuçta elinizdekinin bir kısmını verip kalanını extra olarak satıyorsunuz.Bunu oyunla aynı tarihde de yapsanız 1 yıl sonra da yapsanız sonuç aynı. Money talks
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blur
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız