Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloodstained'in Kickstarter Kampanyası 5.5 Milyon Dolarla Noktalandı


       Duyurulduğu andan itibaren büyük bir dikkat çeken Bloodstained: Ritual of Night'ın Kickstarter'da en çok bağış toplayan oyun olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Yapımın Kickstarter süreci 5.5 milyon dolar ile kapandı.
 
        Yaklaşık olarak 65 bin oyuncunun destekte bulunduğu yapımda tüm hedeflenen özellikler bulunacak. Son olarak yapıma oyundan önceki zaman dilimini konu alan bir mini oyun ve boss revenge modu eklendi. Yapımcı ekip oyunu 2017'de oyunculara sunmayı planlıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon.com Koji Igarashi Bloodstained: Ritual of the Night pc ps4 xbox One platform 2 5B indie kickstarter bağımsız aksiyon macera
Rock Band 4'ün Kapak Görseli Paylaşıldı Film içinde Geçen Bir Oyun: The Deadly Tower of Monsters
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

13.6.2015 18:26:22

0
Moda oldu bunlar da.

Apoc

13.6.2015 15:16:41

+1
bu kickstarter da olmasa piyasa da oyun sayısı fazla olmaz herhalde :D

BSC Misafiri

13.6.2015 14:26:12

0
Bu kadar yüksek bağış toplanmasında müzikleri (ulaştıkları hedefle birlikte orkestral olacak şimdi müzikler) yapacak olan Michiru yamane'nin de etkisi büyük. Ayrıca oyun yapımcıları arasında en sempatik insanlardan biri Koji. Ortalıkta pek görünmeyen eski castlevania fanları da az uz değilmiş yahu. Uzun yıllar sonra duydukları en güzel gelişmeye müthiş bir destek verdiler. İstediği kadar bütçeyi alsın yeter ki iyi bir oyun çıksın ortaya. Eğer adamın yaptığı oyunları hiç denemediyseniz Symphony of the night, Aria of Sorrow, Dawn of sorrow, bunlardan birini oynayın. Ben hala Konami bu işe ne diyor onu merak ediyorum Akıllı telefonlara yönelirken aslında en iyi olabilecek silahlarından biri olabilirdi Koji'li castlevania serisi. Neyse ki böylesi daha iyi oldu yoksa mikro ödemeler altında tadımızı kaçırırlardı.

MantarTheGreat

13.6.2015 13:32:26

0
Ortalama 84 dolar. Bayağı iyi bir KS olmuş.

SenJi

13.6.2015 12:36:53

0
Kickstarter'da bütün hedefleri açılan sayılı oyundan biri.Adam ne hedefi koyduysa ulaşıldı.Koji Igarashi bilmeyenleriniz için söyliyim Castlevania'yı Castlevania yapan.Platform türünün en iyisi kabul edilen efsane bir isimdir.Bu kadar bağış almasının sebebi insanların güveninin tam olmasından kaynaklıdır.2017de çıkmasının sebebi ise küçük bir ekiple bağımsız olduklarından kaynaklı. Bağış kampanyasından önemli içerikleri yüksek miktarda para isteyen bağışara koyduklarından dolayı tepkiliydim ama şuana kadar koyduğu her içerik içi doluydu.Hakkını yememek lazım.Şahsen oyunu heyecanla bekleyen insanlardan biride benim. '015 yılındayız ve daha 2 yıl var.Ve çok erken konuşmak gibi olucak ama eminim bu oyun çıktığı yıl büyük başarılar elde edicek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloodstained: Ritual of the Night ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız