Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloodstained için Toplanan Para Hedeflenen Miktarı Dörde Katladı


       Geçtiğimiz günlerde Kickstarter'daki yerini alan Castlevania geliştiricisi Koji Igarashi'nin yeni oyunu  Bloodstained: Ritual of the Night, büyük ilgi görmeye devam ediyor. An itibariyle tam olarak 2,288,747 dolar toplamayı başaran yapım (hedeflenen miktarın 4 katından fazla) pek çok yeni içerikler ekleniyor.
 
         Yüksek miktarda bağış topladığı için oyuna eklenen en önemli özelliklerden bazıları yerel co-op modu, Bosh Rush modu, hile kodları, David Hayter tarafından seslendirme ve pek çok oyuncuya nostalji yaşatacak retro bölümü. Bu retro bölümü tamamen 16-bit görsellerden oluşan bir bölüm olacak. Eğer yapım için toplanan bağış miktarı 2.5 milyon doları geride bırakırsa oyuna classic mode adlı yeni bir oyun modu gelecek. Bu modta karakteriniz daha güçsüz olurken düşmanlar daha zorlayıcı olacak. Bunun yanında oyundaki RPG elementleri bu oyun modunda yer almayacak.
 
        Sadece dört saat için hedeflediği bağış miktarına ulaşan ve oldukça büyük ilgi gören Bloodstained; PS4, PC ve Xbox One için 2017'de çıkışını yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kickstarter.com Koji Igarashi Bloodstained: Ritual of the Night pc ps4 xbox One platform 2 5B indie kickstarter bağımsız aksiyon macera
Crysis'i Masaüstü Oyuna Çevirecek Kickstarter Projesi New York Modern Sanatlar Müzesindeki EVE Online Sergisi Artık Online
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

imakenya dragons

18.5.2015 12:18:00

0
Daha cok varmis be :(

xleonhart

18.5.2015 11:32:49

0
David Hayter... :( ozluyoruz reiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloodstained: Ritual of the Night ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız