Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BlizzCon'un Kapanışını Tenacious D Yapacak


 
     Blizzard özellikle PC oyuncularının favori firmalarından birisi. Bir çok kaliteli yapımı oyun dünyasına kazandıran firma son olarak 12 yıllık özleme son vermiş ve StarCraft 2 ile karşımıza çıkmıştı. Bir çok oyun fuarını pas geçen, bazılarına ise sadece küçük sunumlar ile katılan firmanın asıl şovu ise tabi ki kendi oyunlarını sergilediği Blizzcon fuarı oluyor.
 
     Blizzard bugün yaptığı açıklama ile Blizzcon 2010 fuarının kapanışını Tenacious D grubunun yapacağını duyurdu. Oyun severlerinde yakından tanıtığı Jack Black'in yer aldığı müzik grubu olan Tenacious D fuarın kapanış seronomisinde sahne alacak. Jack Black'e grubun diğer elemanı Kyle Gass eşlik edecek.
 
     22 - 23 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Blizzcon 2010 fuarında Diablo 3 ve WoW: Cataclysm başta olmak üzere firmanın merakla beklenen yapımlarını görebileceğiz. Fuarın geçen yılki kapanışının Ozzy Ozbourne tarafından yapıldığını da hatırlatalım.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Blizzard PC RPG Tenacious D
Batman: Arkham City'den Yeni Görüntüler AC: Brotherhood'a 3.Yapımcı Günlüğü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız