Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blaze Union: Story to Reach the Future Remaster, Switch, iOS ve Android için Duyuruldu

 
 
Sting, Blaze Union: Story to Reach the Future Remaster'ı Switch, iOS ve Android için duyurdu. Oyun, Japonya'da 2023'te piyasaya sürülecek.
 
Blaze Union: Story to Reach the Future, ilk olarak 27 Mayıs 2010'da Japonya'da PSP için piyasaya sürülen bir strateji RPG'sidir. Yggdra Union: We'll Never Fight Alone'ın bir ön filmi olarak hizmet ediyor ve orijinal olarak ATLUS tarafından yayınlandı.
 
Oyun hakkında daha fazla detay açıklanmadı.
 
Blaze Union: Story to Reach the Future tanıtım videosunun PSP versiyonunu aşağıdaki kısımdan izleyebilirsiniz
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Blaze Union: Story to Reach the Future Remaster Switch iOS Android
Sonic Frontiers Satışları 2,5 Milyonu Geçti Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse için Karakterleri Tanıtan Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

BSC Misafiri

13.12.2022 18:51:24

0
NCK: En son haber bu diye buraya yazıyorum, Master of Magic Remake oyunu Steam'de 340 TL'ye satılıyor, Epicstore'da 69 TL. Bunun haberini yaparsanız ayrı bir sayfada, oyunseverlere iki dijital satış platformu arasındaki fiyat farklarını haber verirseniz, oyuncular açısından güzel olur. Ben satın aldım Epicstore'dan, beklediğim bir oyundu. Başka oyunlarda var Steam'de pahalı, Epicstore'da ucuz. Bir haber yapın BÖLÜMSONUCANAVARI yöneticileri.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız