Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black 2'yi Unutun !

 
 
     Geride bıraktığımız nesilin sonlarına doğru, beklenmedik bir oyun firmasından beklenmedik bir tokat gibiydi Criterion Games imzalı Black. Biz gelmek üzere olan yeni nesil konsollarla süslerken hayallerimizi; Black gerek grafik kalitesi, gerek kontrollerdeki kusursuzluğu, gerekse fizik motoru ve daha fazlasıyla yaşlı konsollarımıza bir kez daha genç hissettirmeyi bilmişti.
 
     Yeni nesille birlikte belki de en çok ön plana çıkan ve tutulan tür FPS olunca, haliyle oyunun fanları olarak bir devam oyunu için umutla bekledik. Daha çok arcade türü araba yarışlarıyla tandığımız Criterion Games bir kez daha tarzı dışına çıkmak ister miydi ? Sorunun cevabı maalesef  "hayır"... Hem de keskin bir hayır!
 
     İspanyol kökenli bir oyun sitesinin konu hakkında ki sorusuna cevap veren Criterion yetkilileri, ne Black 2  ne de FPS türünde başka bir oyun yapmak istemediklerini açık bir dille ifade ederek, polemiklere de son noktayı koymuş oldu.
 
 
Kaynak 

Bu haberin bağlantısı
URL
criterion games black fps black black video game ps2 xbox xbox360
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun Bioshock 2 DLC'leri Yeniden PC Yolunda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

vico

30.10.2010 17:04:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving black i yapan adam başka bir oyun yapıyordu.oyunun ismini unuttum ama bsc de haberleri var.
Criterion şimdi Need For Speed: Hot Pursuit'i yapıyor.

porsux

29.10.2010 17:50:16

0
fps zaten bitti...tek bir oyuna odaklı bir bölüm olamaz(cod) onun için fps bitti...

On.E

29.10.2010 17:26:54

0
Bodycount var Black'in bazı yapımcılarından o oyunda Black kadar etki hayatta yapacak gibi durmuyor kötü olmuş neyse Criterion NFS serisini adam etsin yeter FPS kustuk bu nesilde zaten..

cryptdlg

29.10.2010 09:32:41

0
Sen tut simdiye kadar yapmis oldugun en iyi oyunu yap. Sonrada devamini getirme. Dese ki biz Black i yapan kadroyu dagittik, o elemanlar yo artik ve ilk oyun gibi guzel bir is cikarabilecegimizi dusunmuyoruz. Onun icin kotu bir devam oyunu da yapmak istemedigimiz icin, simdilik en azindan dusunmuyoruz, dese. Anlarim. Bunlar bu kafayla arabalari tokusturup dururlar batana kadar artik.

SOLID SNAKE

29.10.2010 02:23:25

0
black i yapan adam başka bir oyun yapıyordu.oyunun ismini unuttum ama bsc de haberleri var.

erkefur

29.10.2010 02:07:54

0
Kötü olmuş, oysa Black çok iyiydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız