Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bir Modcu P.T. İle İlgili Başka Bir Gizemi Daha Çözdü

 
Yakın zamanda çıkacak olan Death Stranding'in yapımcısı olan Hideo Kojima bildiğiniz gibi 2014 yılında Silent Hill'in P.T. adında bir demosunu piyasaya sürmüştü. Konami ve Kojima'nın anlaşamamasının sonucunda ise oyun iptal edilmişti ve P.T., PlayStation 4 marketinden kaldırılmıştı. Kısa bir demo olmasına rağmen içinde o kadar çok keşfedilecek sır vardı ki oyuncular hala yeni sırlar buluyorlar.
 
Geçtiğimiz haftalarda çözülen başka korkutucu bir sırrı sizlerle paylaşmıştık. Buraya tıklayarak o haberin detaylarına bakabilirsiniz. Bu sefer, modcu ve Youtuber olan Lance Mcdonald oyundan çıkartılmış bir içeriği ortaya çıkardı.

Videoda McDonald, oyunu oynarken erişemeyeceğiniz bir banyo versiyonu olduğunu açıklıyor. Bu versiyonda küvet su ile dolu ve duş perdesinin etrafında dolanınca başı kesilmiş (muhtemelen Lisa) bir ceset bulunuyor. Bu sahne oyunun kalanına göre çok ürkütücü olduğu için oyundan çıkarıldığı iddia ediliyor. McDonald aynı zamanda, Lisa’nın ortadan kaybolmak yerine, yerinde durmasını sağlayan bir yol bulmuş. Bu bize, Lisa’nın korkutucu yüzüne yakından bakma olasılığı veriyor. 
 
Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon kojima productions konami silent hill silent hills ps4 p.t. korku
Project Resistance'dan Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı Red Dead Redemption 2'ye Hikaye DLC'si Gelmeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

29.9.2019 16:47:31

+1
Bu oyun demo bile denemeyecek kadar kisa ve adamin yaptiklarina, yillar sonra ortaya cikanlara bakin. Death stranding ten sonra bu tarz bir oyun yapsa ne harika olur be.

RocK__StaR

29.9.2019 09:53:17

+4
Kojima kalitesi :)

Curtius

29.9.2019 03:08:45

+1
ne p.t imiş amk
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hills
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız