Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bioware'dan İlginç Bir Resim Geldi


 
     Dragon Age ve Mass Effect dışında Star Wars Old Republic ile de sektörün gündeminden düşmeyen Bioware, Aralık ayında yapılacak olan Video Game Awards töreninde yeni oyununu duyuracak. Bu oyun hakkında ilk görüntüler ise geçtiğimiz günlerde VGA için yapılan tanıtım videosunda gelmiş ve oyunun Mass Effect evreninde geçen farklı bir oyun, Shattered Steel 2 veya Mass Effect 3 olacağına dair dedikodularda yayınlanmıştı. Bugün ise firmanın Dragon Age sayfasında ilginç bir resim daha yayınlandı.
 
     Bioware'ın yeni oyunu için ilk görseller ile birlikte Binary kodları içeren bir ressimde görmüştük. Şifreyi çözen bir oyun sever ise bu kodun 55.845'i yani demirin atom ağırlığını verdiğini belirtmişti. Dün akşam firmanın facebook sayfasında yayınladığı resim ise daha önce yayınlanan bu resmin büyük bir versiyonu.
 
     Bioware kafaları gerçekten çok karıştırdı. Tüm bu karışıklığın cevabını ise VGA töreninde alabileceğiz. Oyun duyuru beklentileri ise her geçen gün daha ilginç bir hale geliyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde daha nasıl duyurular göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Epic Mickey'in Çıkış Videosu Yayınlandı Mükemmel Bir Zelda Dövmesine Hazır Olun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

spazmbutchery

26.11.2010 22:00:34

0
yogunlasıp bakınca sanki tam ortada bi suratımsı bişey goruyorum. bu arada evet eskiden bu tarz seyler vardı sanki mcdonaldsda. yada baska bi yerde vardı tam emin olamadım ama surekli gordugume eminim.

servetbugra

26.11.2010 19:20:25

0
resmin şifresini çözdüm,vga töreninden bi gün önce sizlere açıklıcam :D sabırsızlanın çatlayın hatta size bir ipucu veriyim eskiden mcdonalds da bu tarz resimler veriliyodu hatırlayanlar hemen çözer

Fatal1ty.

26.11.2010 18:46:05

0
kafayı yemişler...

gunescan

26.11.2010 15:54:22

0
Haklı olarak, ve başarıyorlar :)

C.Harper

26.11.2010 14:42:50

0
ilgi çekmeye çalışıyolar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız