Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioWare: ME3 Extended Cut Herkesi Mutlu Etmeyecek


     Mass Effect 3'ün belki de en çok konuşulan ve eleştirilen yönü, oyunun sonuydu. Oyunun sonunun değişmesi için farklı kampanyalar başlatan oyuncular bir süre sonra hedeflerine ulaşmış, BioWare, "Extended Cut" adındaki indirilebilir içeriği duyurmuştu.
 
     Uzun süredir haber alamadığımız bu DLC'den ilk haber, geçtiğimiz günlerde yayınlanma tarihinin açıklanmasıyla bizlere ulaştı. Şimdi ise yapım ekibinden gelen bir açıklamaya göre, bu indirilebilir içerik, tüm oyuncuları memnun etmeyecek gibi görünüyor.
 
     BioWare'ın yaptığı bir yayında konuşan Casey Hudson, "Biz tatmin olmayan oyunculardan bazı geri bildirimler aldık." ifadesini kullandı ve devam etti:
 
     "Bazı insanlar tüm konsept sonları reddettiler, biz de sıfırdan başlayıp herşeyi yeniden yapmak istedik. Fakat yapamadık, çünkü bu bizim hikayemiz değildi."
 
     Oyunun hayranlarının, üzerlerinde büyük bir baskı oluşturduğuna değinen Hudson, "zevk" için oynayanlara "kaçmak için yeni dünyalar" sunacaklarını ve onlara asla sırtlarını dönmeyeceklerini söyledi.
 
     Herkesi tatmin etmenin imkansız bir şey olduğunu düşünen Hudson, "Bir dizi geri bildirim okudum. Bu geri bildirimlerin içerisinde şikayetçi olanlar kadar, değişmesini istemeyen ve bunun için endişelenen insanlar da vardı." sözlerini söyledi.
 
     "Bu yüzden yine tartışmalar olacağından eminim. Çünkü biz 'herkesi' mutlu etmek için çalışıyoruz. Biz Extended Cut'ı oyunu takdir ile oynayanların deneyimlerine değer katmak için bir fırsat olarak görüyoruz.
 
     Bugün akşam saatlerinde Amerika için ve 4 Temmuz'da Avrupa için yayınlanacak olan indirilebilir içerik, bakalım kimleri memnun ederken, kimleri üzecek?

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC extended cut dlc sonu
Microsoft'un Mağazaları Avrupa'ya Açılıyor "3DS'te Yapılan Hata Wii U'da Tekrarlanmayacak"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.6.2012 11:58:58

0
Extended Cut harikaydı . Ağladım . BioWare bu sefer başarmış beyler

- The Stig -

27.6.2012 01:15:57

0
ea bu herşeyi yapar! :) bioware'yede ve bizlere geçmiş olsun diyorum! :D

2K

26.6.2012 18:25:46

0
Ben ME3'ün sonlarını beğenen nadir kişilerdenim o yüzden benim için bir sıkıntı yok.Sonunu beğenme sebebim ise senaristin de dediği gibi hayatta bazen öyle büyük olaylar gerçekleşir ki biz ne yaparsak yapalım sonunu değiştiremeyiz Deus Ex HR.'in de üç sonu önceden belliydi seçimlerimiz sadece oyun içindeki olayları etkiliyordu ama o oynadığım en iyi RPG'lerden biriydi.

CrazyToones

26.6.2012 14:47:47

+1
"Herkes bu paketle mutlu olmayacak. Mutlu olmayan kısım da mutlu olmak için ikinci ücretli paketi almak zorunda."

yaselvuz

26.6.2012 13:25:17

0
Herkesi mutlu etmek için çalışsalardı yeni sonlar hazırlarlardı. Sonlardan şikayet edenlerin çoğu sonların değişmesini istiyodu küçük bi grup da sonlar iyi ama cevaplanmamış çok soru var diyodu onlar çoğunluğu değil çok uğraşmalarını gerektirmeyeceği için azınlığı tatmin etmeyi seçtiler.

skullomania

26.6.2012 12:24:07

0
oyunda çok fazla eksik var, uzaysal yaşantıyı tam olarak yansıtamamışlar. diyaloglar karakter iltişimleri olsun sen onlara istediklerini vermediğin sürece kimse sana destek olmuyor, ana karakter açısından değerlendirmek gerekirse tabii.karşılıksız olarak sırf reaper lara karşı koyabilmek adına gönüllü olarak hiç bir klan bize katılmıyordu oyun boyunca.yani uzay toplumunun genel olarak yapay zekası zayıf durumda, sadece görevi yap geç mantığınla ayarlanmış. karakterlerdeki küçük animasyonlar kontrol problemleri arka arkaya gelen güncellemelerle kısmen giderildi ama oyuna baktığımda kendi karakterimi yönetirken kendimi çok yanlız hissettim oyun içinde hareket ederken,çevremde her ne kadar kontrol edebildiğim bir gemi mürettebatı olsa da

JiggySaw

26.6.2012 12:02:18

0
Extended Cut'ın bu hafta içinde çıkacağının duyurulmasıyla oyuna dün başladım. Oyun genel olarak harika fakat oyunun bitirilmeden piyasaya sürüldüğü söylentilerini haklı bulmaya başladım. Sağda solda bir yerden bir yere giderken iki kişinin konuşmasını duyuyorum, 1 kadın 1 erkek, 50 metre yarıçapımda kadın yok, olan erkek de konuşmuyor. Ağız animasyonları berbat, hiç uğraşılmamış. Bunların dışında oynanışı etkilemeyen birçok küçük bug... EAWare oyunu MA$$ Effect 3 olarak görerek oyunu çıkarmakta acele etmiş, yeterince cilalamamış...

senseman62

26.6.2012 11:34:21

+1
güzelim seriyi ne hale getirdiler...ah ea ah ne diyim ben sana
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız