Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioShock: Infinite'in Yeni DLC'sine 1998 Modu Duyuruldu

    Geçtiğimiz günlerde hakkında kapatılma kararı alan BioShock serisinin yapımcısı Irrational Games'in resmi kapanışı BioShock: Infinite'in son DLC'si Burial at Sea: Episode Two'nun ardından yapılacak. Irrational Games'in son projesi olan yeni DLC için resmi site üzerinden yeni bir duyuru yapıldı.
 
    Daha önce ana oyun ile birlikte zorlayıcı bir 1999 modunu sunan Ken Levine ve ekibi, yeni DLC ile birlikte yine aynı tarzda bir oyun moduna yer verecek. Oyuna gizlilik unsurlarını ekleyecek olan Burial at Sea: Episode Two için 1998 isminde bir mod tanıtıldı. Zorlayıcı bir deneyimin hedeflendiği bu mod, ölümcül silahları ortadan kaldıracak. Yani bu modda DLC'nin hikayesini herhangi bir düşmanı öldürmeden bitirmek durumunda kalacaksınız. 1998 modu için yayınlanan özel bir çalışmaya aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps
God of War Yapımcısının İptal Edilen Yeni Projesinden Detaylar Blacklight: Retribution'a PS4 İçin Büyük Güncelleme Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.2.2014 11:17:41

0
:)) 1998 Thief: The Dark Project çıkış tarihi Bu tasarım da kapak tasarımına gönderme olmuş http://en.wikipedia.org/wiki/File:Thief_The_Dark_Project_boxcover.jpg Ken Levine'de bir Thief hayranı olduğu bilindiği için..

einhander

28.2.2014 03:44:00

0
sınırlarımızı zorlucaz demek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız