Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioShock: Infinite DLC'leri Ne Zaman Çıkacak?


    Bu senenin en çok beğenilen oyunlarından BioShock: Infinite, sadece senaryo moduyla çıktığı için çok çabuk unutuldu. Irrational Games'in DLC'lerinin çıkışının sene sonuna kadar gecikmesi de, buna büyük katkı yaptı. Irrational Games'ten Ken Levine, DLC'lerin çıkışıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Levine, Burial at Sea isimli iki parçalık DLC serisinin ilk parçasının bu sene yayınlanacağını söyledi. Levine, yılbaşı tatil döneminden önce Burial at Sea - Part 1'i göreceğimizin işaretini verdi. DLC'nin ikinci parçasının çıkış dönemi hakkında ise yeni bir bilgi verilmedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps
Saints Row IV'e FPS Modu Yayınlandı Allods Online'dan F2P Sistemine İlginç Bir Çözüm
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Master_Evil

6.10.2013 17:55:14

0
bence kasım oyun yağmurundan sonra çıksın

BSC Misafiri

6.10.2013 17:45:49

0
işin içinde kurgu oldu mu bu adamlara güvenim tam. 15 yıldır oyun oynarım, konsol olsun pc olsun bütün hit yapımlar elimden geçti ama kurgusu bu kadar iyi hazırlanan bir oyun daha görmedim gerçekten.

2K

6.10.2013 15:18:29

+1
Diğer geliştiriciler gibi sırf para kazanmak için DLC çıkarmak isteselerdi konusu itibariyle 30 tane DLC bile çıkarabilirlerdi hem de hiç biri diğeri ile bağlantılı olmak zorunda bile olmazdı.Umarım bu kadar bekledikten sonra en az 5 saat oyun süresi olan ve konuda açık kalan fikir yürüttüğümüz yerleri dolduracak DLC'ler gelir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız