Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilim Kurgu Macera Oyunu Deliver Us Mars Duyuruldu

 
 
Yayıncı Frontier Foundry ve geliştirici KeokeN Interactive, Deliver Us The Moon'un devamı Deliver Us Mars'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) için duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Ödüllü oyun Deliver Us The Moon'un devamı olan Deliver Us Mars, sürükleyici bir astronotluk deneyimi sunan yoğun atmosferli bir bilim kurgu macerasıdır. Gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak üzere gerilim yüklü ve yüksek riskli bir görevde yeni sınırları keşfet. 
 
Hollanda merkezli geliştirici, başarılı bir Kickstarter kampanyasının ardından 2018'de Deliver Us The Moon'u piyasaya sürmüştü. Oyun bir süre sonra kaldırıldı. Daha sonra bir DLC'de içerecek şekilde oyun elden geçirildi. Bir yıl sonra Ray Tracing ve DLSS desteği ile oyun tekrardan yayınlandı.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bilim kurgu macera Deliver Us Mars
Hayatta Kalma Macera Oyunu Forever Skies için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı Twitch, Şubat Ayında 2 Milyar Saatlik İzleyici Kitlesine Ulaştı

furandor

25.3.2022 11:58:56

0
İlk oyunu tavsiye ederim çok iyi bir oyun .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız