Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beklenen oyun Resident Evil 4 Remake çıkış yaptı

 
 
Capcom tarafından geliştirilen Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümü (remake) nihayet çıkış yaptı. Oyuncular tarafından beklenen remake sürümlerinden biri olan RE4 şu anda 887,29 TL'den satışta. Oyunun ilk Steam incelemeleri ise çoğunlukla olumlu durumda.
 
Remake'in inceleme puanları geçtiğimiz hafta verildi
 
 
 
Birçok medya erken erişim kodları sayesinde Resident Evil 4 Remake için çeşitli puanlar verdi ve yüksek puanlar oyuncuların bir hayli dikkatini çekti. Orijinal yapıya sadık kalınarak geliştirilen ve yeni mekanikleri de bünyesinde barındıran bu sürüm şu anda herkese açık durumda.
 
Oyunun Steam fiyatı şu anda 887,29 TL, Deluxe sürümü ise 1.070,50 TL'den satışta. Oyunda ajan Leon ile büyük bir maceraya atılıyor, klasik köy havasını deneyimliyor ve kafayı yemiş köylüler ile uğraşıyoruz. Hayatta kalma korku klasiği RE4'ü tekrardan bu sürümle beraber yaşıyoruz.
 
Resident Evil 4 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için mevcut. 

Bu haberin bağlantısı
URL
action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
İnşa et, Keşfet, Yarış: 2K ve LEGO Group, LEGO 2K Drive'ın 19 Mayıs 2023'te Çıkacağını Duyurdu Sanal başlık PlayStation VR2'nin çıkış oyunları yeterli mi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.3.2023 13:25:22

+1
Steam sayfasındaki DLC listesine baktım da saçmalıklardan saçmalık beğen listesi gibi...

BSC Misafiri

24.3.2023 13:25:12

+1
konsollarda 650-700 bandında, habere not düşseydiniz keşke. Sadece steam'den ibaret değil oyun oynayanlarımız ! tam tersi olsa '' oo konsolda cok daha pahalı " diye not düşersiniz. bu arada oyun cıkış yaptı fiyatı su an aynı ama konsolda da zamlanıp 900 tl civarına gelse şaşmam, egonomimiz şahane
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız