Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Behind the Frame: The Finest Scenery, Switch ve PS4'e Geliyor

 
 
Yayıncılar Akupara Games ile Akatsuki Taiwan ve geliştirici Silver Lining Studi, 2022 baharında PlayStation 4 ve Switch için interaktif hikaye oyunu Behind the Frame: The Finest Scenery'yi yayınlayacağını duyurdu.
 
Behind the Frame: The Finest Scenery ilk olarak Steam, Epic Games Store, GOG, itch.io ve Game Jolt üzerinden PC ve Mac için, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için 21 Ağustos'ta piyasaya sürüldü.
 
Behind the Frame, galeriye vereceği son eserini tamamlamak üzere olan hevesli bir sanatçıyı konu alan, canlı ve etkileşimli bir kurgudur.

İstenen tempoda oynanabilen, dinlendirici ve dokunaklı bir deneyim. Muhteşem renkler, el çizimiyle canlandırılan güzel görseller, sakin ve hafif oyun müzikleriyle dolu panoramik bir dünyaya dal.

Tutkulu bir sanatçı olarak resimlerini canlandıracak eksik renkleri bulmaya çalış ve kendini toparlamak için ara sıra kahve ve kahvaltı arası vermeyi unutma. Görünenden daha fazlasını barındıran her resmin anlatacağı bir hikâye bulunuyor.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu interaktif hikaye kurgu
Disco Elysium'a Resmi Olarak Türkçe Dil Desteği Geliyor Omori, 2022'de Switch Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız